Gå till innehåll

NAD C316BEE + STREAM1M Stereosystem

Med den starka förstärkaren C316BEE och en Stream1M med inbyggd Spotify Connect behöver du bara välja ett par bra högtalare att lägga till. Sen har du trådlös musik från din smartphone eller surfplatta i äkta hifi-kvalitet.

{{bundle.lowestPrice}} /paket
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights NAD C316BEE/Argon Stream1M – stereoförstärkare och musikstreamer med massor av trådlösa möjligheter

  • Spelar all musik trådlöst från din smartphone, surfplatta eller PC/Mac
  • Välj själv högtalare.
  • Imponerande råstyrka och ljudkvalitet till det här priset
  • Inbyggd Spotify Connect
  • Många anslutningsmöjligheter

C316BEE och Stream1M utgör en komplett musikanläggning som bara behöver ett par bra högtalare för att kunna strömma musik från alla streamingtjänster på marknaden – som Spotify, TIDAL eller Deezer – i fin hifi-kvalitet. Du parkopplar bara din smartphone/surfplatta eller PC/Mac med Stream1M, sen spelas all musik från din enhet trådlöst via anläggningen. Du navigerar trådlöst från Argons användarvänliga UNDOK-app.

Förstärkaren C316BEE är en äkta klassiker i stereovärlden. Trots sina relativt kompakta mått kan den fortfarande driva de flesta seriösa kompakthögtalare på galant NAD-vis, och den fungerar utomordentligt som kärnan i en bra stereoanläggning. Du får bl.a. hela 6 linjeingångar, hörlursuttag och en analog minijack-ingång på fronten.

Läs mer om NAD C316BEE

Läs mer om Argon Stream1M

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här