Gå till innehåll

NAD C316BEE + STREAM2M Musikanläggning med streaming

Argons streamingbox skickar NAD:s stereoförstärkare direkt in i framtiden. Njut av all världens musik med Spotify Connect och styr musiken trådlöst från din smartphone. Ljudet är i goda händer med 2 x 40 starka NAD-watt.

VaruID: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /paket

Highlights

Kompakt stereoförstärkare med suverän ljudkvalitet för sitt pris
Om du har teknik, kreativitet och råstyrka behöver du inte pumpa dig själv full av konstgjorda tillsatser för att fälla dina motståndare. Det bevisade NAD redan 1978 när deras lilla gråa 3020-förstärkare ryckte undan mattan under konkurrenternas kromade bländverk. Nu bevisar de det igen med sin nya C316BEE som står redo att spela byxorna av konkurrenterna i budgetklassen. När du har fått uppleva den kommer du för alltid att vara smittad med Hi-Fi-bacillen och kommer aldrig att nöja dig med dåligt ljud!

Genial krets ger suveräna krafter
Legendariska Bjørn Erik Edvardsen (BEE), som låg bakom 3020:an har utvecklat en ny Strömförsörjningskrets, som är inspirerad av den patenterade PowerDrive-kretsen som sitter i NAD:s dyrare förstärkare och receivrar. I den här ligger det mesta av förklaringen till C316BEE:s suveräna ljudkvalitet. Kretsen optimerar förstärkarens strömresurser så att du får största möjliga, oförvrängda energi ut ur högtalarna vid alla belastningar. Även om C316BEE bara anges till 2 x 40 watt i 8 ohm, så levererar den en dynamisk effekt på hela 95 watt i 8 ohm – och 180 watt i 2 ohm! Som en extra bonus ger kretsen en "snällare" klippning i de situationer där förstärkaren pressas över sin gräns. I verkligheten, där du spelar musik istället för testsignaler, oceaner av kräm, kraft och musikalisk karaktär i ljudet. Det här är inget nytt i NAD:s värld, men att du får så mycket av det till ett så lågt pris är en tvättäkta sensation!

Enkel, men inte avskalad
Efter arbetet med den kompromisslösa och dyra Masters-serien gav NAD Bjørn Erik Edvardsen utmaningen att omdefiniera begreppet "valuta för pengarna" i budgetklassen. Och det har han med råge lyckats med. Utöver den förnäma ljudkvaliteten så är C316BEE fortfarande en välutrustad förstärkare, som lätt kan utgöra hjärtat i en seriös stereoanläggning. Bland annat får du hela 6 linjeingångar, hörlursuttag, "tone defeat" och ingång för MP3-spelare på fronten.

Specifikationerna är på en nivå som kan få många dyrare produkter att börja kallsvettas, och du behöver faktiskt bara fundera på en större förstärkare om du har tungt drivna högtalare eller vill spela riktigt högt i större rum. Under alla normala omständigheter levererar C316BEE en avslappnad och panoramalik ljudbild, som får ytterligare eftertryck av de stora dynamiska reserverna. Den tysta bakgrunden och den låga ljudförvrängningen ger ett solitt intryck och får det allra bästa ut ur din musik och dina högtalare.

Argon Stream2M – enkel, kompakt, ekonomisk och trådlös musikstreamer med Spotify Connect för din egen anläggning

  • Strömmar Spotify Connect, internetradio och musik från dator eller nätverkshårddisk
  • Inbyggd multiroom-funktionalitet
  • Ovanligt kompakt, finns i svart eller vit finish.
  • Elegant färgdisplay på fronten
  • Fjärrstyrning via app från iOS/Android, infraröd fjärrkontroll medföljer

Stream2M är en smart och ekonomisk musikstreamer som i en handvändning kan ge dig trådlös musikstreaming på din egen anläggning. Via Spotify Connect och Spotifys egen app får du tillgång till mer än 20 miljoner låtar – och allt finns inom räckhåll via din smartphone eller surfplatta (iOS/Android).

Via UNDOCK-appen kan du också strömma all musik du har på din dator eller nätverkshårddisk, samtidigt som du kan välja mellan tiotusentals radiostationer från hela världen på internet. Den stora färgdisplayen på fronten gör sig bra framme vid anläggningen och ger dig också möjlighet att navigera via den infraröda fjärrkontrollen som medföljer.

Även för multiroom
En otroligt smart nyhet är att M-versionen fått inbyggd multiroom-funktionalitet. Om du har en (eller flera) extra anläggningar stående i vissa av husets sekundära rum – till exempel barnrummet eller hemmakontoret – behöver du bara lägga till en extra Stream2M (eller Stream1M). Sen kan du koppla ihop de två anläggningarna som en grupp och strömma musik i bägge rum via Spotify Connect. Du styr alltsammans trådlöst via UNDOK-appen.

Recensioner

0,0

Baserat på 0 recensioner från kräsna medlemmar

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här