HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD C338 + Cerwin-Vega XLS-12 Musikanläggning med streaming

{{bundle.price}} /system
NAD C338 + Cerwin-Vega XLS-12 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

C338 och XLS-12 är en galet stark hifi-stereoanläggning som kan massera dina dansmuskler samtidigt som det låter bra. Du kan streama musik med din smartphone via Chromecast built-in, och du får dessutom skivspelaringång.

NAD C338 / Cerwin-Vega XLS-12 – galet stark hifi-stereoanläggning med 12-tums golvhögtalare, trådlös streaming av musik via Chromecast built-in, Bluetooth, skivspelaringång och perfekt TV-funktion

  • Kan spela imponerande högt och bra till sitt pris
  • Inbyggd Bluetooth och trådlös musikstreaming med Chromecast built-in for audio,
  • Skivspelaringång (MM)
  • TV-ljud kan styras via din TV:s fjärrkontroll, inkl. automatisk aktivering
  • Högtalare elektroniskt skyddade mot överbelastning

C338 och XLS-12 är stereoanläggningen för dig som vill ha ditt ljud både högt, brutalt och härligt. Med inbyggd trådlös musik via Chromecast built-in for audio samt Bluetooth kan du strömma nästan vad som helst direkt via din smartphone, inkl. musiktjänster och internetradio. Och du kan använda samma smartphone till att styra både musik och ljudstyrka, oavsett var i hemmet du befinner dig.

Du kan koppla in skivspelare och andra musikkällor, och kombinationen av NAD och Cerwin-Vega har i årtionden garanterat stort, starkt ljud som både hörs och känns. När du har 2 x 50 strömstarka NAD-watt och ett par solida 12-tums golvhögtalare till hands kommer du inte att ha tråkigt i första taget. Som en extra bonus är C338 också framtagen för att väldigt smidigt kunna användas tillsammans med din TV. På så sätt kan du njuta av filmer och konserter så att det rycker i hela kroppen.

Cerwin-Vega XLS-12 – råstark och kompakt golvhögtalare
XLS-12 är i grund och botten en förminskad version av Cerwin-Vegas stora 15-tumsmodell XLS-15. Högtalarens är bara 33 cm djup, och bredden blygsamma 35 cm, så det här är en perfekt högtalare för dig som vill ha massivt ljud och massor av bas i ett lite mindre rum.

XLS-12 klarar alla watt du matar den med – och den spelar bara bättre och bättre och högre och högre i takt med att du utmanar den. Till skillnad från andra renodlade "power-högtalare" får du samtidigt fina musikaliska kvaliteter, så både öron och mage får glädje av den tyngd de här högtalarna levererar.

Läs mer om NAD C338
Läs mer om Cerwin-Vega XLS-12

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här