Gå till innehåll

NAD D3020 + DALI ZENSOR PICO Musikanläggning med streaming

DALI PICO är en superkompakt kvalitetslösning för musik mindre rum. Här går bra ljud, snygg finish och små mått hand i hand. Här med D3020 som är en kompakt och otroligt välspelande stereoförstärkare i modern design.

{{bundle.lowestPrice}} /paket
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights NAD D3020 – Unik kompakt stereoförstärkare för kvalitetsljud från smartphone, surfplatta, TV och dator

D3020 är en kompakt, lättanvänd och otroligt välspelande stereoförstärkare i unik, modern design. Den har tagits fram med målet att locka fram allt det bästa från den nya digitala musikens värld, en värld där streamingtjänster (Spotify, WiMP m.fl.), dator och smartphone nu står i centrum istället för den gamla goda CD-skivan.

Genom att optimera anslutningar och funktioner för digitala musikkällor får du både bättre ljud och färre kablar jämfört med en traditionell analog stereoförstärkare. Om du använder din smartphone eller surfplatta som musikspelare kan du till och med streama all härlig musik trådlöst via den inbyggda Bluetooth-funktionen.

Du kan streama trådlöst i full CD-kvalitet tack vare Bluetooth aptX-kodeken som blir allt vanligare på mobila enheter. Till skillnad från sin 100 digitala storebror D7050 får du här också två analoga ingångar så att du kan ansluta t.ex. en FM-radio.

Perfekt för TV-ljud i stereo
D3020 är helt genial till att få superljud i stereo från din TV. Du kan ansluta TV-ljudet digitalt via den optiska ingången och förstärkaren startar då automatiskt tillsammans med TVn. När du är färdig med att titta på TV, stänger D3020 av sig själv efter en kvart. 

Pricken över i:t är IR-lärningsfunktionen för ljudstyrkan, där du en gång läser in signalen från din TV-fjärrkontroll. Så kan du höja och sänka från denna utan att behöva få tag i varken smartphone eller förstärkarens fjärrkontroll. Kort sagt: Du kan få fantastiskt TV-ljud i anläggningen utan att behöva oroa sig för något annat än att använda din TV!

Musikaliska kvaliteter i elitklassen
Trots att effekten anges till blygsamma 2 x 30 watt kan D3020 utan problem mäta sig med många konkurrenter som på pappret är mycket starkare. Även tillsammans med så kallade "svåra" högtalare levererar D3020 en musikalitet och ljudkvalitet som nästan trotsar naturlagarna för vad som borde vara möjligt från en så här liten och diskret förstärkare – precis som dess analoga föregångare 3020 gjorde när den ryckte undan mattan för hela Hi-Fi-världen när det begav sig 1977.

Om du är extra kräsen kan du spela högupplösta 24-bitars musikfiler från datorn via den exklusiva asynkrona USB-porten. Dessa filer kan du till exempel ladda ner från internet och de ger dig en ljudkvalitet som är ännu bättre än CD. Pricken över i är ett riktigt seriöst hörlursuttag som kan ta din musiklyssning till nya höjder.

DALI ZENSOR PICO – SUPERKOMPAKT HI-FI-HÖGTALARE TILL BUDGETPRIS

  • Superkompakta mått
  • Ytterst bra ljud för storleken
  • Välbyggd med snygg finish
  • Fina allroundkvaliteter
  • Integrerat nyckelhålsfäste för väggupphängning

ZENSOR PICO är en superkompakt och elegant hi-fi-högtalare som passar perfekt att ställa på en hylla eller hänga på väggen via det integrerade nyckelhålsfästet. Här får du äkta kvalitetsljud utan stora högtalare, och de seriösa elementen ger en överraskande dynamisk och välupplöst ljudbild som presenterar både musik och filmljud fint i ett mindre rum.

ZENSOR PICO är avstämd för en placering nära väggen och kommer att ge dig ljudupplevelser som ligger i en helt annan liga än de plasthögtalare du får på köpet till varuhusens billiga mikrosystem.

Mängder av kombinationsmöjligheter
De små måtten sätter förstås naturliga begränsningar för den djupaste basen, men om du kompletterar ZENSOR PICO med en subbas – till exempel DALIs egen SUB E-9F – får du massor av botten och råstyrka som räcker till både musik och filmljud. I hemmabion kan du komplettera med ZENSOR PICO VOKAL i centerkanalen. Denna är identisk med ZENSOR PICO, bortsett från ett väggfäste och terminaler som anpassats för lodrät placering.

ZENSOR PICO finns med finish i svart ask, vit högglans eller valnöt.

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här