HiFi Klubben

Gå till innehåll

Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO Musikanläggning med Bluetooth

Spara 900:- Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO Musikanläggning med Bluetooth

Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO är en kompakt anläggning som inte går så hårt åt studiemedlet, med skivspelare, Bluetooth och anslutningar för t.ex. PC/Mac. Ger bra ljud i små rum på ett smidigt sätt – behöver bara kopplas till högtalare.

{{bundle.lowestPrice}} /system
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO – kompakt anläggning med skivspelare, Bluetooth och smidig installation

Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO är en smart och kompakt anläggning för dig som vill ha vinylljud på ett smidigt sätt utan att behöva bränna alla dina besparingar. Du får mängder av bekväma anslutningsmöjligheter, som till exempel Bluetooth, samtidigt som du får bra hifi-ljud för små rum, som till exempel ett studentrum.

Många skivspelare kräver både separat anläggning och RIAA-förstärkare för att kunna spela med dina högtalare – och kanske till och med en Bluetooth-adapter om du ska kunna spela trådlöst. I den här anläggningen får du allt inbyggt, så du behöver bara koppla in högtalare och ström för att komma igång.

ZENSOR PICO-högtalarna är en bra matchning om du vill ha hifi-ljud i kompakt storlek. Den inbyggda anläggningen i Juke Box E ger dig dock fria händer om du vill ha några andra kompakta högtalare istället.

Juke Box E har tre analoga ingångar på baksidan. Det gör att du enkelt kan koppla in en musikstreamer eller dator via jackkontakt. Du kan också få ut TV-ljudet genom anläggningen via ett hörlursuttag. Om TV:n bara har en optisk utgång kan du istället dra den optiska kabeln via en DAC (extra tillbehör) för att få en analog signal.

Juke Box E levereras färdigjusterad och körklar med en Ortofon OM5e-pickup monterad. Det medföljer dessutom ett skivspelarlock som skyddar dina plattor och din pickup.

Läs mer om Pro-Ject Juke Box E

Läs mer om DALI ZENSOR PICO

* Obs! Högtalarkabel köps separat.

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här