Hopp til innhold
Argon Audio White Edition HDMI1 HDMI-kabel

Argon AudioWhite Edition HDMI1HDMI-kabel

Koppla in dina HDMI-enheter enkelt och diskret med den här tunna kabeln som har superkorta kontakter och är extra bra till ställen med ont om plats.
Spara 149:-
st.149:-
Före  298:-
 Produktet finns på HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Argon White Edition HDMI1 – en ekonomisk HDMI-kabel till ställen där det är ont om plats

White Edition HDMI1 är en ekonomisk och tunn HDMI-kabel i vitt utförande. Ledarna är gjorda av 99,99 ren syrefri koppar och kabeln har tredubbel skärmning så att inte ljud- och bildsignalerna påverkas av störningar utifrån. De superkorta kontakterna med guldpläterade ytor gör kabeln idealisk till ställen där det är ont om plats.

White Edition HDMI1 stödjer nätverksanslutning (Ethernet) via HDMI, vilket gör att du kan klara dig med en enda nätverkskabel till hela anläggningen framöver.*

Standard eller high speed HDMI – vad behöver du?

Dagens HDMI-kablar är av antingen Standard- eller High Speed-typ. Huruvida du ska välja den ena eller den andra typen beror på ditt behov. Upp till en videoupplösning på 720p så är hastigheten hos Standard-typen fullt tillräcklig, men om du vill ha en garanterat problemfri överföring av Full-HD-videosignaler på 1080p (från t.ex. Blu-ray eller PS3) bör du verkligen fundera på att välja en kabel av High Speed-typ, särskilt vid längre kabeldragningar.

White Edition HDMI1 finns i längder från 1 till 5 meter. Vill du ha 5 meter eller längre så kan det vara en bra idé att välja en kabel av högre kvalitet. Fråga oss om du är osäker.

Tekniska specifikationer

  • Färg :
  • Anslutning :
  • Ledarmaterial :
  • Skärmning :
  • Kabellängd :
  • Type :