Hopp til innhold
DALI CALLISTO 2 C Kompakt högtalare

DALICALLISTO 2 CKompakt högtalare (par)

Trådlös kompakt högtalare med en uppsjö av läckra möjligheter. Här får du det bästa från både traditionell och trådlös hifi.
 Produktet finns på HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
Spara5 000:-
par20 996:-
Förr25 996:-

HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
Skånegatan 25
412 52 Göteborg

 031-817070
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI CALLISTO 2 C – trådlös aktiv kompakthögtalare med 24-bitars HD-kvalitet, 250 inbyggda watt och äkta hifi-ljud

CALLISTO 2 C är den trådlösa kompakthögtalaren i DALIs unika CALLISTO-system. Den ger dig kristallklart hifi-ljud och gott om råstyrka och dynamik för att fylla vardagsrummet med musik eller filmljud i ytterst hög kvalitet. Tillsammans med den matchande SOUND HUB eller SOUND HUB COMPACT får du en lösning som har en uppsjö av läckra trådlösa möjligheter med ett minimum av apparater och kablar.

Designen är enkel och stilren, och de eleganta fronterna på CALLISTO 2 C ger ett modernt och exklusivt visuellt intryck som får högtalaren att smälta in och harmoniera med din inredning. Oavsett om du spelar musik eller ej kommer dina gäster att uppskatta CALLISTO 2 C som en exklusiv hifi-produkt som ligger på en nivå långt över intetsägande dussinprodukter.

Med 250 inbyggda klass D-watt i varje högtalare kan CALLISTO 2 C utan problem mäta sig med många traditionella högkvalitativa anläggningar med separat stereoförstärkare och passiva högtalare. Den trådlösa signalöverföringen mellan högtalaren och SOUND HUB sker i äkta 24-bitars upplösning, så om din ljudkälla är i HD får du också HD-kvalitet ur högtalarna. 

Lätt att använda och med alla möjligheter

Många streamingtjänster erbjuder ett snabbt växande utbud av titlar i CD- eller 24-bitars HD-format, och om du köper till en Bluesound-inbyggnadsmodul till din SOUND HUB får du tillgång till trådlös musikstreaming i HD på en lättanvänd trådlös anläggning som levererar suverän ljudkvalitet – och du har allt inom räckhåll från din smartphone.

Du kan även ansluta alla dina andra ljudkällor – inklusive andra musikstreamers – till SOUND HUB och fortfarande ansluta och använda högtalarna trådlöst – allt det bästa från den traditionella och den trådlösa hifi-världen i ett och samma.

Om du inte behöver inbyggd Bluesound-funktioner eller andra utbyggnadsmöjligheter kan du också välja att kombinera CALLISTO 2 C med den smarta SOUND HUB COMPACT. Då får du digital HDMI-anslutning till din TV, inkl. Audio Return Channel (ARC), vilket ger dig helt nya behändiga möjligheter. Då kan du nämligen reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll, och allt startas och stängs automatiskt så att du kan fokusera på att njuta av det fina ljudet.

DALI CALLISTO 2 C finns i Shadow Black (svart/mörkgrått fronttyg), Mountain Grey (vit/ljusgrått fronttyg), Dark Oak (mörk ek/svart fronttyg).

Obs: Alla högtalare i CALLISTO C-systemet kräver en SOUND HUB (alternativt SOUND HUB COMPACT). Anslutningen mellan högtalare och hub är helt trådlös, men alla trådlösa funktioner (inkl. Bluetooth), samt alla ingångar till ljudkällor går via hubben.

Mer bilder på DALI CALLISTO 2 C

DALI CALLISTO 2 C Kompakt högtalare

Höjdpunkter

 • Ytterst rent, detaljerat och dynamiskt hifi-ljud för att vara en kompakt högtalare
 • Trådlös signalöverföring i äkta 24-bitars HD-kvalitet via DALI SOUND HUB/SOUND HUB COMPACT
 • Inbyggd 250-watts förstärkare
 • Automatisk på/av
 • Elegant och diskret textilfront

Vår
Expertbedömning

 • Trådlös kompakthögtalare
 • Trådlös signalöverföring i äkta 24-bitars HD-kvalitet via DALI SOUND HUB/SOUND HUB COMPACT
 • Ytterst rent, detaljerat och dynamiskt ljud
 • Inbyggd 250-watts förstärkare
 • Touchkontroll för volym på ovansidan
 • Hybriddiskant (softdome/band)
 • Specialbyggt bas-/mellanregisterelement med SMC-magnetsystem
 • Automatisk på/av
 • Kan även anslutas till en analog ljudkälla via kabel (exempelvis en musikstreamer)
 • Solitt och resonansfattigt kabinett i 25 mm MDF-platta
 • Elegant och diskret textilfront

Tekniska specifikationer

D/A-omvandling (ljud)Burr-Brown PCM1796
Delningsfrekvens2700 Hz
Förstärkare250 watt
Frekvensomfång (-3 dB)47-30.000 Hz
Storlek bashögtalare6.5"
Storlek diskant29mm