Hopp til innhold
DALI EPICON 6 Golvhögtalare

DALIEPICON 6Golvhögtalare (par)

Återupptäck din musik via denna skönhet med fantastiskt nyanserade detaljer, luftig klang och överlägset stram bas. Högglansfinish i flera färger.
 Produktet finns på HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
Spara17 996:-
par86 000:-
Förr103 996:-

HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
Skånegatan 25
412 52 Göteborg

 031-817070
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI EPICON 6 – en High End-golvhögtalare i den absoluta världsklassen

EPICON 6 är en relativt kompakt High End-golvhögtalare med teknik och prestanda i den absoluta världsklassen. EPICON 6 klarar alla musikgenrer galant, och den exklusiva finishen i svart pianolack eller högglanspolerat trä bekräftar att EPICON 6 även visuellt fungerar i ett elegant och modernt hem.

DALIs nya unika, patentsökta Linear Drive-magnetsystem gör tillsammans med state-of-the-art-kvalitet in i minsta detalj att EPICON 6 kan leverera en otroligt ren, dynamisk och oförvrängd musikåtergivning som hittills varit utom räckhåll i den här prisklassen.

Stora prestanda utan stora dimensioner
Enligt DALIs egen terminologi är EPICON 6 en 2,5,5-vägskonstruktion, där bas/mellanregister respektive nedre/övre diskant har fördelats var för sig över två element. De två 6,5-tums bas-/mellanregisterelementen spelar stramt och exakt, och mäktar även med större vardagsrum utan problem. Samtidigt ger den exklusiva dome-/banddiskantmodulen en suveränt välupplöst ljudbild även om du inte sitter precis mitt mellan högtalarna.

Jämfört med många alternativ i High End-klassen är EPICON 6 väldigt möbleringsvänlig. Dels för att den är avsevärt mer kompakt, men även eftersom den förnäma akustiska kopplingen till rummet gör att högtalaren kan placeras betydligt närmare väggen bakom utan att balansen i ljudbilden går förlorad.

Återupptäck din favoritmusik med EPICON
Avsätt en timme i kalendern, ta med dig några favoritskivor och upplev EPICON i någon av Hi-Fi Klubbens utvalda butiker. När du väl har hört EPICON avslöja alla sina kvaliteter kommer du inte att tvivla en sekund på att DALI har skapat en ny referens i High End-klassen. Att EPICON också jämfört med många alternativ ställer avsevärt lägre krav både när det gäller plats, förstärkareffekt och pris gör den bara ännu bättre.

Ola Hansson
Kristianstad
99 butikerHitta närmaste butik
Ola Hansson

Vår
Expertbedömning

  • extremt neutral, exakt och välupplöst ljudbild vid alla ljudstyrkor relativt kompakt för den här klassen väldigt fin dynamik i förhållande till storleken kan placeras relativt nära bakomliggande vägg inte lika strömkrävande som en del alternativ exklusiv högglanslackerad finish i pianolack eller äkta trä

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)35-30.000 Hz
Impedans5 ohm
Känslighet88 dB
Storlek bashögtalare6.5"
Storlek diskant29mm, 55mm