Hopp til innhold
SOUNDXTRA HEOS 1 Väggfäste

SOUNDXTRAHEOS 1Väggfäste

Häng din HEOS 1-högtalare på väggen med det här specialdesignade fästet. En perfekt lösning för t.ex. köket. Svart eller vitt.
Spara 200:-
st.298:-
Före  498:-
 Produktet finns på HiFi Klubben Malmö Mobilia
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

HEOS 1 väggfäste – häng din HEOS 1 elegant och solitt på väggen

HEOS 1-väggfästet har skräddarsytts för att HEOS 1-högtalaren ska kunna monteras solitt och elegant på väggen. Som en extra bonus får du en förlängningskabel på köpet så att du kan dölja den externa strömförsörjningen någon annanstans.

En väldigt smart lösning, oavsett om du vill ha två HEOS 1 på väggen för att skapa äkta stereoljud i vardagsrummet, eller om du bara vill ha en högtalare stabilt och säkert monterad i till exempel köket eller sovrummet.

Väggfästet har skurits och formats exakt efter HEOS 1 och dess mått. Därför passar de ihop perfekt. Nu behöver du inte längre använda klumpiga universalfästen om du vill pynta väggarna med dina HEOS 1:or. Tvärtom kan du ta din HEOS-upplevelse till nya höjder – bokstavligt talat.

Om du har unnat din HEOS 1 den smarta batterimodulen Go Pack utgör det heller inga problem. Fästet är byggt för att även kunna hantera det extra batteriet.

Fästet kan lutas 20 grader nedåt och hela 45 grader åt höger och vänster så att du kan få helt rätt placering. Finns i både svart och vitt utförande, förlängningskabel medföljer.

Tekniska specifikationer

  • Väggfäste till HEOS 1-högtalaren
  • Kan lutas lodrätt och vågrätt
  • 3 meter lång förlängningskabel medföljer
  • Färg: svart och vit
  • Vikt: 1 kg