Hopp til innhold
Sennheiser Momentum Free Trådlösa in-ear-hörlurar

SennheiserMomentum FreeTrådlösa in-ear-hörlurar

Upptäck trådlös frihet med äkta hifi-ljud i öronen. Bluetooth-hörlurar av In-ear-modell som är så lätta att du nästan glömmer att du har dem på dig.
 Produktet finns på HiFi Klubben Västerås
Spara300:-
1 598:-
Förr1 898:-

HiFi Klubben Västerås
Smedjegatan 2
722 13 Västerås

 021-181690
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser MOMENTUM Free – trådlösa Bluetooth-hörlurar av in-ear-modell med audiofilt ljud och ultralätt design

MOMENTUM Free är ett par trådlösa Bluetooth-hörlurar som ger dig ljud i äkta hifi-kvalitet med design som är så lätt att du knappt märker att du har lurarna i öronen.

Snäckorna har en ergonomisk passform och sitter på plats i öronen även när du rör dig mycket. Snäckorna sitter ihop via en väldigt lätt kabel som väger ynka 40 gram. Ett läckert läder-etui medföljer så att du kan förvara lurarna säkert när du inte använder dem. Öronsnäckorna har en magnetisk baksida så att du kan klicka ihop dem och ha lurarna hängande runt halsen.

Via tre knappar på kabeln kan du enkelt reglera ljudstyrka, byta låt och svara i telefon. På andra sidan av kabeln sitter ett batteri som ser till att du kan njuta av det suveräna ljudet i upp till 6 timmar på en laddning, vilket är alldeles förträffligt för att vara ett par trådlösa in-ear-hörlurar av den här typen.

MOMENTUM Free levererar audiofil ljudkvalitet med massor av detaljer och djup, precis bas. De stödjer även Bluetooth-formaten aptX och Apple AAC så att du kan spela musik trådlöst i nästintill CD-kvalitet från både Android och iOS.

MOMENTUM Free finns med svart finish.

Höjdpunkter

  • Enastående ljudkvalitet
  • Hantera samtal, låtval och ljudstyrka via kabeln
  • Ultralätt design
  • Läder-etui medföljer
  • Upp till 6 timmars batteritid

Tekniska specifikationer

Akustisk konstruktionÖppen
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX, Apple AAC )
Frekvensomfång15-22.00 Hz
MikrofonJa