Hopp til innhold
Trådlös högtalare med batteri

Sonos Move

3 490:-
 Produkten finns på HiFi Klubben Västerås
Sonos Move klarar allt – streaming, röststyrning, multiroom, wifi, Bluetooth, batteri, utomhus, inomhus. Lyssna på all världens musik överallt.

Läs mer:

Beskrivning

Sonos Move – läcker och fukttålig smarthögtalare med Bluetooth och batteri för trådlös musik inomhus och utomhus

 • Bluetooth och inbyggt batteri för trådlös musik smidigt både inne och ute
 • Fylligt ljud till hela rummet med röststyrning redo för framtiden
 • Förberedd för röststyrning (Google-assistenten och Amazon Alexa inbyggda)*
 • Skicka låtar, nyheter med mera till Sonos-högtalare i andra rum
 • Kan skötas både via en Sonos-app och touch-knappar på ovansidan
 • Fukttålig design (IP56)
 • Två stycken Move kan parkopplas för att spela höger och vänster stereokanal

Sonos Move är en otroligt mångsidig smarthögtalare som ger dig bra ljud till streamad musik oavsett var du befinner dig. Med fukttålig design, full kontroll via app på smartphone/surfplatta, Bluetooth, batteri, AirPlay 2 och röststyrning har du de senaste och häftigaste möjligheterna att lyssna på bra musik var du vill och när du vill.

Ljudet är förvånansvärt fylligt för den här storleken, och med automatisk Trueplay justeras klangen från högtalaren optimalt utifrån förhållandena helt utan att du behöver tänka på det. Du kan ställa den på ett bord ute på terrassen, på en filt på stranden eller längst in i ett hörn i badrummet – Trueplay ordnar resten åt dig. 

Enkel att använda och förberedd för röststyrning

Använd din röst för att välja låtar när du lagar mat, eller be högtalaren höja volymen när du tar ett bad. Du kan till och med be den spela en vaggvisa när du nattar barnen. Med ett enkelt tryck får du touchkontrollen att pausa musiken, hoppa över en låt eller skruva upp när du inte har telefonen på dig. Du kan också upprätta en trådlös förbindelse mellan Sonos Move och andra Sonos-högtalare i huset. Fyll olika rum med olika låtar, eller gruppera dem för att få ljud överallt på ett ögonblick.

Sonos Move finns i svart utförande. Laddningsbas medföljer. Kan också laddas via en standardladdare och kabel (USB-C).

Sonos Move – smart och fukttålig högtalare för trådlös musik var som helst

Sonos Move är en smart, välspelande och fukttålig trådlös högtalare med Bluetooth och batteridrift. Ta den med dig och lyssna på musik var som helst både inne och ute, även om du inte har något wifi-nätverk till hands. När du är hemma trycker du bara på wifi-knappen på baksidan, sedan ingår Move åter igen i ditt Sonos-system.

Tål fukt och smuts

Sonos Move tål fukt, regn, snö, damm, UV-ljus, kyla och värme (IP56). Perfekt för badrummet, terrassen, trädgården, båten, stranden och alla andra ställen där du vill kunna lyssna på musik smidigt och trådlöst – via en högtalare som du sedan kan ta med dig in igen.

Sköter inställningarna själv

Med automatisk Trueplay fångar de inbyggda mikrofonerna upp både din musik och responsen från omgivningen, varpå klangen helt automatiskt anpassas optimalt.

Fyllig bas

Det specialdesignade baselementet levererar ett förvånansvärt fylligt ljud, även när du lyssnar utomhus. Placera högtalaren nära en vägg om du vill ha ännu mer bas.

8 timmars batteritid

Njut av 8 timmars musik nonstop på en laddning (med wifi och 50 % ljudstyrka). Ladda batteriet med den medföljande laddningsbasen eller en kompatibel USB-C-laddare.

Kontroll till hands

Smarta touch-knappar på högtalarens ovansida ger dig direkt tillgång till grundläggande funktioner (play, paus, skip, ljudstyrka, gruppering av rum).

Fixa fest var som helst

Move passar perfekt i laddningsbasen och det ergonomiska bärhandtaget gör det lätt att ta högtalaren med sig. Laddningsbas medföljer. Kan också laddas via en standardladdare och kabel (USB-C).

Musik i flera rum

När du är hemma upprättar Sonos Move en trådlös wifi-förbindelse till Sonos-högtalare i andra rum, så när du är redo kan du utöka ditt Home Sound System.

Styr Sonos med röststyrning

Med Sonos Move kan du spela och styra din musik med rösten. Använd rösten och Sonos-appen till att styra och administrera all din musik på ett och samma ställe: Spotify, Apple Music, radio, poddar m.m.

Obs! En del äldre Sonos-produkter – till exempel CONNECT (Gen 1), CONNECT:AMP (Gen 1) och PLAY:5 (Gen 1) stöds inte av den nya Sonos S2-appen och uppdateras inte med de senaste funktionerna. Om du vill använda dem i ditt Sonos-system – på egen hand eller tillsammans med nyare Sonos-produkter – så måste du använda den ursprungliga Sonos S1-appen. Fråga i din HiFi Klubben-butik eller eller gå in på sonos.com för mer information.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Inbyggt batteri för smidig trådlös musik både inne och ute
 • Bluetooth och AirPlay 2
 • Fukttålig design (IP56)
 • Automatisk Trueplay för optimalt ljud vid varje placering
 • Ergonomiskt bärhandtag
 • Fullständig integrering med Sonos-systemet, inkl. streamingtjänster (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster och många fler)
 • Inbyggd mikrofon för röststyrning (Google-assistenten och Amazon Alexa)
 • Kan skötas både via en Sonos-app och touch-knappar på ovansidan
 • Två stycken Move kan parkopplas för att spela höger och vänster stereokanal
 • Laddningsbas medföljer

Begränsningar

 • Inget hörlursuttag
 • Trueplay stöds endast via Apple iOS
 • Ingen avspelning från USB-media
 • Spelar inte högupplöst ljud i 24 bit
 • Äkta hifi kräver fortfarande en bra förstärkare och separata högtalare

Videos om Sonos Move

Tekniska specifikationer

IP RatingIPX6