Hopp til innhold
DALI FAZON MIKRO VOKAL Center

DALIFAZON MIKRO VOKALCenter

Läcker och ultrakompakt centerhögtalare till din FAZON-hemmabio. Designen är anpassad för liggande placering. Flera färger.
 Produktet finns på HiFi Klubben Karlstad
Spara500:-
st.1 498:-
Förr1 998:-

HiFi Klubben Karlstad
Hamngatan 26
652 25 Karlstad

 054-153071
 karls[email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI FAZON MIKRO VOKAL – ultrakompakt centerhögtalare till din FAZON-hemmabio

FAZON MIKRO VOKAL är en ultrakompakt centerhögtalare som är identisk med vanliga FAZON MIKRO, fast har loggan så att den passar en liggande placering. En liten detalj som gör ditt frontsystem helt symmetriskt och mer elegant. Ljudet är rent och dynamiskt – precis som det ska vara med film och effekter.

Passar överallt

FAZON MIKRO VOKAL är så liten att den passar in i varje inredning utan minsta problem. Väggfästet som ingår gör att högtalaren sitter ända in mot väggen så att allt ser rent och prydligt ut. Vill du hellre ställa högtalaren på en hylla kan du vrida fästet så fungerar det som ett stödben. Gummifötterna ingår också.

FAZON MIKRO VOKAL finns svart och vit högglanslack

Höjdpunkter

  • Ultrakompakt och läcker aluminiumdesign Samma klangkaraktär som övriga högtalare i FAZON-serien Enkel och snygg placering på vägg eller hylla (fäste ingår) Tjusigt ljud med tanke på storleken Finns i flera snygga färger
Adam Brewitz
Jönköping
99 butikerHitta närmaste butik
Adam Brewitz

Vår
Expertbedömning

  • Ultrakompakt och läcker design i högglanslackad aluminium Samma klangkaraktär som övriga högtalare i FAZON-serien Enkel och snygg placering på vägg eller hylla med fästen som ingår Seriösa element ger snyggt ljud med tanke på storleken Guldpläterade klämterminaler för enkel och stabil kabelmontering Finns flera snygga färger

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)95-25.000 Hz
Impedans6 ohm
Känslighet84 dB
Storlek bashögtalare4"
Storlek diskant20mm