Hopp til innhold
Podspeakers Spikes Fot

Podspeakers SpikesFot (Set)

Ge din Podspeaker en personlig prägel med ett par eleganta och exklusiva ben. Metall eller äkta trä, fem olika varianter.
 Produktet finns på HiFi Klubben Karlstad
Spara39:-
Set159:-
Förr198:-

HiFi Klubben Karlstad
Hamngatan 26
652 25 Karlstad

 054-153071
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Podspeakers Spikes – benen som gör din Podspeaker mer personlig

Spikes är en serie eleganta ben som du kan använda för att sätta din personliga prägel på din MiniPod, BigPod eller TheDrop. Med Spikes (och ev. matchande Hoops-trimringar) kan kan du fritt välja om du ska vara utmanande och iögonfallande eller välja en kombination som får din högtalare att diskret smälta in i din heminredning.

Spikes kan bytas ut på ett ögonblick om du vill ändra utseende på dina högtalare. Ska de ha en rustik, nordisk touch eller ett utseende med rå metall? Det är helt upp till dig. Spikes finns i aluminium (mörk, silver, guld) eller äkta trä (ljus eller mörk ek). De är exklusivt utförda, så du får ett elegant, personligt uttryck och inte bara billigt plast-bling som du ofta ser på andra så kallade designhögtalare.

Spikes finns i aluminium (mörk, silver, guld) eller äkta trä (ljus eller mörk ek). Passar till alla generationer av MiniPod, BigPod och TheDrop. Säljs i paket med 3 st.

Höjdpunkter

  • [" Originell designlösning som gör din Podspeaker mer personlig "," Passar till MiniPod, BigPod och TheDrop (alla generationer) "," Kan monteras på och av på ett ögonblick utan verktyg "," Fem snygga varianter i metall (aluminium) och äkta trä "," Kan kombineras med matchande Hoops (trimringar) "]