Hopp til innhold

GOOGLENest MiniSmart högtalare

Liten smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar och andra apparater som fungerar med Google-assistenten. Stödjer svenska.
Spara31:-
558:-
Förr589:-
 Produktet finns på HiFi Klubben Falun
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Google Nest Mini – smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar och andra smarta enheter som fungerar med Google-assistenten

Google Nest Mini är en liten kompakt smarthögtalare som du kan använda för röststyrning av streaming-anläggningar och andra enheter i ditt hem. Här kan du samla hela ditt hem i ett enda smidigt och ”osynligt” system med röststyrning via svensk Google-assistent – inga överflödiga appar, skärmar eller menyer.

Med Google Nest Mini kan du enkelt välja musik från din favorit-streamingtjänst. Du gör konfigureringen en gång, sedan berättar du bara för högtalaren vad du vill göra, till exempel: ”Hej/Ok Google, spela upp spellistan Discover Weekly”. Du kan alltid byta till en annan tjänst genom att lägga till den i ditt röstkommando. Urvalet av streamingtjänster är inte komplett, men tillgängliga tjänster blir snabbt allt fler.

Du kan styra musik och reglera ljudstyrkan i olika rum eller från en viss anläggning. Det finns redan många stereo- och surroundanläggningar från t.ex. Denon och NAD som fungerar med Google-assistenten. Om du gillar multiroom kan du använda Google Nest Mini tillsammans med HEOS eller Sonos.

Google Nest Mini har ett integrerat väggfäste för montering på vägg så att du kan placera den var som helst. Och en annan smart detalj är att tygöverdraget till 100 % är gjort av återvunna plastflaskor.

Google Nest Mini finns med vit eller svart finish.

Tekniska specifikationer

BordsstativJa
FjärrkontrollNej
Integrerat väggfästeNej
RöststyrningInbyggt
Spikes ingårNej
StereoparkopplingNej