Hopp til innhold
QED QED Performance USB (A - Mini B) USB- Digitalkabel

QEDQED Performance USB (A - Mini B) USB-Digitalkabel

QED Performance USB (A-B) Mini är en synnerligen välkonstruerad USB A-till-MiniUSB-kabel som är framtagen för att överföra högupplöst ljud med minimala förluster, till exempel mellan dator och separat D/A-omvandlare (DAC).
 Produktet finns på HiFi Klubben Falun
Spara79:-
st.149:-
Förr228:-

HiFi Klubben Falun
Trotzgatan 1
791 71 Falun

 023-200 35
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

QED Performance USB (A-B) Mini – USB A-till MiniUSB-kabel framtagen för HD-ljud
QED Performance USB (A-B) Mini är en synnerligen välkonstruerad USB A-till-MiniUSB-kabel som är speciellt framtagen för att överföra högupplöst ljud via USB med absolut minimala förluster. Detta kan till exempel vara mellan din dator och en separat D/A-omvandlare (DAC).

Ledarna är gjorda av 99,999 % ren OFC-koppar och kabeln är tredubbelt avskärmad mot elektromagnetisk strålning utifrån. De formgjutna kontakterna är naturligtvis gulpläterade för att signalöverföringen ska vara helt perfekt även i långa längder.

QED Performance USB (A-B) Mini finns i olika längder från 1 till 5 meter.

Globalt rykte om hög kvalitet
QED har uppnått ett gott och välförtjänt rykte om sig över hela världen för sina välkonstruerade och välljudande produkter. Med hjälp av den allra senaste datatekniken ser QED till att deras kabelkonstruktioner alltid levererar högsta möjliga ljudkvalitet och pålitlighet vid ett givet pris. QED levererar kablar och tillbehör för en mängd olika ändamål i många prislägen. Fråga i din Hi-Fi Klubben-butik om vilka möjligheter som finns, så hittar vi en kabellösning som är precis rätt för just din anläggning!