Hopp til innhold
SOUNDXTRA HEOS 3 Väggfäste

SOUNDXTRAHEOS 3Väggfäste

Häng din HEOS 3-högtalare på väggen med det här specialdesignade fästet. En perfekt lösning för t.ex. köket. Svart eller vitt.
 Produktet finns på HiFi Klubben Falun
Spara300:-
st.298:-
Förr598:-

HiFi Klubben Falun
Trotzgatan 1
791 71 Falun

 023-200 35
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

HEOS 3 väggfäste – häng din HEOS 3 elegant och solitt på väggen

HEOS 3-väggfästet har skräddarsytts för att montera din HEOS 3-högtalare solitt och elegant på väggen. Som en extra bonus får du en förlängningskabel på köpet så att du kan dölja den externa strömförsörjningen någon annanstans.

En väldigt smart lösning, oavsett om du vill ha två HEOS 3 på väggen för att skapa äkta stereoljud i vardagsrummet, eller om du bara vill ha en högtalare stabilt och säkert monterad i till exempel köket eller sovrummet.

Väggfästet har skurits och formats exakt efter HEOS 3 och dess mått. Därför passar de ihop perfekt. Nu behöver du inte längre använda klumpiga universalfästen om du vill pynta väggarna med dina HEOS 3:or. Tvärtom kan du ta din HEOS-upplevelse till nya höjder – bokstavligt talat.

Fästet kan lutas både lodrätt och vågrätt så att du hittar den montering just du vill ha. Finns i både svart och vitt utförande, förlängningskabel medföljer.

Tekniska specifikationer

Väggfäste till HEOS 3-högtalaren
Kan lutas lodrätt och vågrätt
Förlängningskabel medföljer
Färg: svart och vit
Vikt: 227 gram