Hopp til innhold

SonyKD-65AG9OLED-TV

4K OLED-TV i High End-klass med oöverträffad bildkvalitet, unik design och ett enastående integrerat ljudsystem. En inblick i framtiden!
 Produktet finns på HiFi Klubben Falun
Spara1 992:-
17 998:-
Förr19 990:-

HiFi Klubben Falun
Trotzgatan 1
791 71 Falun

 023-200 35
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Sony KD-65AG9 – 65-tums 4K OLED-TV med unik design, unik bildkvalitet och unikt högtalarsystem

KD-65AG9 är en 4K OLED-TV i High End-klass som ger dig det bästa dagens TV-teknik kan leverera. Här har Sony tagit en förstklassig OLED-bildpanel från marknadens ledande OLED-tillverkare LG och kombinerat den med sin egen fantastiska 4K X1 Ultimate-bildprocessor. I kombination med OLED-panelens perfekta återgivning av svärta resulterar det i en helt enastående bildkvalitet.

En helt nydesignad och extra läcker fjärrkontroll medföljer, och du får även möjlighet att röststyra TV:n via Google-assistenten och TV:ns inbyggda mikrofon. Funktionen är redo att användas så snart Google aktiverar den i Sverige.

Härutöver får du en helt unik och otroligt exklusiv design som ger dig intrycket av att skärmen nästan svävar utan fot ovanför TV-möbeln. Du får dessutom Sonys unika ljudsystem Acoustic Surface Audio+, där två Actuator-element sitter monterade i en smal panel på skärmens baksida och får hela skärmen att fungera som en högtalare – i stereo! De djupare tonerna ombesörjer två extra, inbyggda bashögtalare.

Exklusiv och avancerad bildbehandling

KD-65AG9 stödjer HDR-standarden som med äkta HDR-material kan frigöra den digitala bildteknikens fulla potential. Den nya avancerade 4K X1 Ultimate-processorn ser till att även bildkällor (HDTV, Blu-Ray m.m.) som inte är UHD skalas upp och får optimal och intelligent behandling så att skärpa, detaljer och färger kan presenteras på skärmen i fantastisk kvalitet.

Android TV och Chromecast built-in ger dig en hel rad nya spännande Smart TV-funktioner, och med dubbla TV-mottagare och inspelningsfunktion via USB bestämmer du själv när du vill se dina favoritprogram.

Obs! Det integrerade Acoustic Surface-högtalarsystemet klarar vardagsprogram som nyheter och liknande. HiFi Klubben rekommenderar dock fortfarande att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning. Då kan ljudet leva upp till den snygga ljudkvaliteten när du till exempel ser på film.

Mer bilder på Sony KD-65AG9

Sony KD-65AG9 OLED-TV

Höjdpunkter

  • Triluminos OLED-panel med 4K X1 Ultimate-bildbehandling
  • Ljudsystemet Acoustic Surface Audio+ integrerat
  • Inbyggd mikrofon för röststyrning (Google Assistant)
  • 4K/UHD-upplösning med HDR och X-Tended Dynamic Range PRO
  • Inspelningsfunktion via USB, samt dubbla TV-mottagare

Tekniska specifikationer

Game modeJa