Hopp til innhold
Bowers & Wilkins CWM652 In-wall-högtalare

Bowers & WilkinsCWM652In-wall-högtalare

Kompakt och avancerad 5-tums tvåvägshögtalare av hög kvalitet för inbyggnad i vägg. Med Kevlar-element och Nautilus-diskant. Enkel att montera.
 Produktet finns på HiFi Klubben Malmö Svågertorp
Spara3 096:-
st.3 200:-
Förr6 296:-

HiFi Klubben Svågertorp
Nornegatan 12
215 86 Malmö

 040-6022640
 [email protected]

PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

B&W CWM652 – stark och kompakt in-wall-högtalare på 5 tum med avancerad teknik

CWM652 är en avancerad tvåvägs-in-wall-högtalare på 5 tum som kan fylla ett vanligt lyssningsrum med ljud av mycket hög kvalitet. Bortsett från de mer kompakta måtten påminner den mycket om den dyrare 6-tumsmodellen CWM664. I CWM652 är magnetsystemet ändå extra kraftigt, med en diameter på hela 100 mm, vilket gynnar både precision och dynamik. Det här, tillsammans med den exklusiva Nautilus-diskanten av aluminium, gör att du kan se fram emot härliga ljudupplevelser oavsett om det står musik eller filmljud på menyn.


CWM652 är en äkta allroundare för alla de ställen där du ställer höga krav på ljudet men inte behöver de allra kraftigaste ljudtrycken. Du kan använda den på egen hand eller tillsammans med andra inbyggnadshögtalare från B&W, i t.ex. hemmabion – allt efter behov.


Avancerade B&W-lösningar garanterar bra ljudkvalitet

Det fylliga och dynamiska ljudet från CWM652 beror inte minst på bas-/mellanregisterelementet på 5 tum med membran i flätad Kevlar och ett solitt, gjutet chassi. De här avancerade lösningarna hittar du också i flera av B&W:s traditionella högtalare.


CWM652 har också utrustats med en exklusiv domediskant med aluminiummembran. Den unika Nautilus-pipen som har monterats bak på diskanten är en teknik som hämtats direkt från B&W:s High End-serier. Pipen fungerar i princip som ett omvänt horn som kväver all oönskad energi från membranens baksida. Resultatet är en ovanligt ren och välupplöst återgivning av de högsta frekvenserna. Diskantnivån kan regleras i tre steg vilket gör att du kan finjustera ljudbilden efter ditt lyssningsrum.


Ovanligt smidig att montera utan verktyg

CWM652 är ovanligt enkel att montera. När du väl skurit ut hålet kan du ställa undan verktygslådan och fixa resten med bara händerna. Med B&W:s smarta QuickDog-system fäster du först den separata monteringsramen i väggen med hjälp av fjädrande klämmor. Sedan klämmer du fast kabeländarna i de två terminalerna och klickar själva högtalaren på plats. Slutligen sätter du enkelt på den magnetiska frontgrillen. Eftersom du hela tiden kan använda båda händerna är det hela avklarat på några ögonblick – enklare kan det nästan inte bli.


Den eleganta och supertunna kanten runt högtalaren sticker bara ut 4 mm från ytan, så högtalaren syns knappt när den väl är monterad. Självklart kan du måla över grillen i vilken färg du vill.


Om du behöver en "backbox" till CWM652 för till exempel ljud- eller brandisolering så kan denna köpas till som extrautrustning. Men i de allra flesta fall behövs inte någon backbox.


Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-6dB)54-50.000 Hz
Impedans8 ohm
Känslighet86 dB