Gå till innehåll

Bluesound POWERNODE2 + B&W 686 S2 Musikanläggning med streaming

POWERNODE2 är en komplett, trådlös och ytterst välspelande anläggning i en enda box. Tillsammans med 686 S2-högtalarna har du allt du behöver för att spela all musik i stereo från streamingtjänster, internetradio eller din smartphone/surfplatta.

{{bundle.lowestPrice}} /paket

Highlights Bluesound POWERNODE2/B&W 686 S2 – modern kompaktanläggning som strömmar all världens musik trådlöst i äkta hifi-kvalitet

  • Allt du behöver för att spela all världens musik från streamingtjänster, internetradio eller din egen samling
  • Styrs elegant och trådlöst från din smartphone eller surfplatta (iOS/Android)
  • Kraftig inbyggd förstärkare på 2 x 60 watt och separata B&W-högtalare ger imponerande ljud i äkta stereo
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik i hela ditt hem
  • Kompakt och komplett stereoanläggning – perfekt för bokhyllan

POWERNODE2 och B&W 686 S2-högtalarna ger dig allt du behöver för att strömma musik från flera av marknadens streamingtjänster, som Spotify, TIDAL eller Deezer. Med stöd för 24 bit är du också redo när de kommande HD-streamingtjänsterna kommer igång.

Du kan lyssna på tiotusentals radiokanaler på internet och spela hela ditt musikbibliotek från datorn eller direkt från smartphone/surfplatta – allt i äkta hifi-kvalitet som spelar skjortan av trådlösa allt-i-ett-högtalare.

POWERNODE har en potent inbyggd stereoförstärkare på 2 x 60 watt, så du behöver bara koppla in de två B&W-högtalarna, sen har du en komplett körklar stereoanläggning. Du styr alltsammans från din smartphone/surfplatta via en smart BluOS-app (iOS/Android). Du får också stöd för Spotify Connect, så att du enkelt kan strömma direkt från själva Spotify-appen.

Även för TV och multiroom
Via den inbyggda IR-mottagaren med inlärningsfunktion kan du koppla TV:n till POWERNODE2 och reglera ljudstyrkan direkt från TV:ns fjärrkontroll. Sen har du bäddat för kristallklart digitalt stereoljud varje gång du startar TV:n. Och det utan att du behöver skänka anläggningen en tanke – den startas och stängs automatiskt.

Om du vill ha musik i flera rum kompletterar du bara med en annan Bluesound-produkt, till exempel en trådlös PULSE FLEX-högtalare i de små rummen eller en PULSE2 i de större. Du ordnar installationen busenkelt och har musik i hemmets alla hörn på nolltid. Men se upp – när du väl har provat det finns det ingen återvändo!

Läs mer om Bluesound POWERNODE2

Läs mer om B&W 686 S2

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här