HiFi Klubben

Gå till innehåll
Fyndmarknad

Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker.
Läs mer

Alltid 3 års garanti
Alltid låga priser

Bluesound PULSE Soundbar-högtalare

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Bluesound PULSE Soundbar-högtalare

PULSE SOUNDBAR är världens kanske bästa TV-soundbar och ger dig både suveränt ljud, trådlös musikstreaming samt perfekt integrering med resten av det prisbelönta multiroom-systemet Bluesound. Fyllt till bredden med toppkvalitet!

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när jag kan beställa denna produkt
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Bluesound PULSE SOUNDBAR – suveränt ljud till TV, trådlös hemmabio, trådlös musik i toppkvalitet och ett otal smarta multiroom-möjligheter

 • Enastående ljudkvalitet och råstyrka för att vara en soundbar, även utan subbas
 • Ljudstyrkan kan regleras från din TV:s fjärrkontroll
 • Möjlighet för trådlös surround via två PULSE FLEX som trådlösa bakhögtalare
 • Full trådlös integrering med resten av det trådlösa multiroom-systemet Bluesound
 • Trådlös musikstreaming direkt från smartphone m.m. via Bluetooth (inkl. aptX)
 • Strömmar både dina egna musikfiler, internetradio och streaming-tjänster (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)

PULSE SOUNDBAR är världens kanske bästa TV-soundbar. På enklast tänkbara vis ger den dig både suveränt TV-ljud, trådlös musikavspelning i toppkvalitet samt perfekt trådlös integrering med resten av det kritikerrosade och prisbelönta multiroom-systemet Bluesound.

PULSE SOUNDBAR kan spela trådlös surround i kombination med två PULSE FLEX som trådlösa bakhögtalare. På det sättet kan du få en välspelande Bluesound surround-hemmbio med ett absolut minimum av kablar och högtalare!

PULSE SOUNDBAR liknar vid en första anblick en ganska vanlig soundbar, men den är packad till bristningsgränsen med exklusiv och avancerad digital teknik som gör den till en helt unik produkt och mycket mer än bara en soundbar. Två kompletta inbyggda trevägshögtalarsystem som drivs av hela 6 x 20 inbyggda watt tar ljudkvaliteten till en nivå där du både klarar dig utan subbas och kan spela musik i en kvalitet som du mer än gärna vill kännas vid.

Om du skulle känna att du behöver mer bas kan du ansluta en subbas via RCA-utgången – eller trådlöst med Bluesounds egen PULSE SUB. Då får du garanterat kraft nog för att fylla hela vardagsrummet med läckert ljud. Om du insisterar på en soundbar-lösning hittar du inget bättre än det här. Särskilt med tanke på att du får hela Bluesound-världen med trådlös musik på köpet!

Styr alltsammans från smartphone-appen
Via Bluesound-appen får du fullständig överblick över hela din musiksamling, med skivomslag och alla funktioner till hands. Du får tillgång till TIDAL, Spotify Connect, Deezer och andra streamingtjänster, och du kan spela musik i alla möjliga filformat med samma läckra funktionalitet och med oöverträffad kvalitet i ända upp till 24 bitar.

Har du musik lagrad lokalt på din smartphone eller surfplatta kan du spela den trådlöst via både wifi och Bluetooth, inkl. aptX. Naturligtvis har systemet även inbyggd internetradio. En genial detalj är att du kan vända högtalaren 180 grader, så du bestämmer själv om kabelanslutningarna ska vara riktade uppåt eller nedåt (det gäller inte om den monteras med väggfästet). Det gör det enklare att få till en elegant lösning, och högtalaren känner själv av om den står på det ena eller andra hållet.

Kan kombineras på ett otal sätt – även för multiroom
PULSE SOUNDBAR levererar ett ljud som placerar den i en helt egen klass bland trådlösa högtalare. Men det här är inte allt. Om du vill kan du snabbt och enkelt bygga ut ditt system med andra Bluesound-komponenter så att du kan lyssna på musik i flera rum, både enskilt och med samma musik i flera rum samtidigt.

Med den inbyggda IR-inlärningen kan du koppla in TV:n i optimal digital kvalitet och reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll. PULSE SOUNDBAR startas och stängs automatiskt med TV:n, så du behöver inte skänka den en tanke när du ska titta på TV. Nu kan du äntligen slippa det bedrövliga burkljud som TV:ns egna inbyggda högtalare klämmer fram – och du kan göra det med stil!

PULSE SOUNDBAR finns i svart eller vit finish. Fötter och väggfäste medföljer.

Fördelar och begränsningar

Fördelar

 • Enastående ljudkvalitet och råstyrka för att vara en soundbar, även utan subbas
 • Möjlighet för trådlös surround via två PULSE FLEX som trådlösa bakhögtalare
 • 100 % digital förstärkarteknik (DirectDigital)
 • Hela 6 x 20 inbyggda watt (tri-amp)
 • Solid och snygg finish
 • Enkel att konfigurera och automatisk på/av-funktion
 • Ljudstyrkan kan regleras från din TV:s fjärrkontroll.
 • Kan anslutas till alla subbasar via kabel – och trådlöst med PULSE SUB
 • Stödjer högupplöst ljud i upp till 24 bit/192 kHz*
 • Inbyggd trådlös nätverksfunktion
 • Bluetooth 4.0, inkl. aptX för trådlös musikstreaming direkt från smartphone, surfplatta m.m.
 • Anslutning av extern digital (optisk) eller analog ljudkälla (RCA)
 • Full trådlös integrering med övriga Bluesound-komponenter samt förstärkare/receivrar från NAD som byggts ut med MDC-modulen för Bluesound
 • Trådlös kontroll från både smartphone, surfplatta och PC/Mac
 • Trådlös wifi-streaming av musik lagrad lokalt på smartphone eller surfplatta
 • Kan spela musikfiler direkt från USB-lagringsmedia
 • Strömmar både musik du har liggande på datorn, internetradio och streaming-tjänster (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)

Begränsningar

 • Ska anslutas till TV:n via kabel
 • Vissa alternativ stödjer ännu fler streamingtjänster
 • Äkta hi-fi kräver fortfarande en bra förstärkare och separata högtalare

Beskrivning

Bluesound – hifi-streamingsystemet som har allt
Bluesound ger dig allt det bästa när det gäller trådlös musik utan att du behöver kompromissa med ljudkvaliteten, göra dig av med din gamla anläggning eller blanda in datorn i din musikupplevelse.

I den här 2:a generationen har Bluesound fått en ny kompakt design, ny teknik, fler anslutningar – och ännu mer imponerande prestanda. Bakom det hela står den legendariska hifi-tillverkaren NAD, som i mer än fyra årtionden levererat suveräna hifi-produkter till entusiaster över hela världen.

Både när det gäller ljud och användning märker du tydligt att Bluesound utvecklats med stort fokus på hifi-tänk, och att det inte bara är ännu en trådlös ljudprodukt från ännu en IT-tillverkare. Anslutningar och funktionalitet har anpassats för seriösa audiofila behov, och genom att låta en öppen standard utgöra grunden för det unika operativsystemet BluOS, har NAD och Bluesound helt fria händer att optimera systemet för både dagens och morgondagens utmaningar.

Bluesound 2 är bakåtkompatibel med 1:a generationen. Så om du redan är lycklig ägare till en Bluesound-produkt kan du fritt bygga vidare på ditt system.

Bluesound – ett komplett hifi-streamingsystem
Bluesound är ett komplett trådlöst musiksystem som du kan kombinera precis efter de behov du har:

NODE2: Trådlös musikspelare som du bara behöver ansluta till din anläggning.
POWERNODE2: Trådlös musikstreamer med inbyggd stereoförstärkare på 2 x 60 watt som på egen hand kan driva ett par hifi-högtalare av mycket hög kvalitet.
VAULT2: Trådlös musikspelare (som NODE2) med inbyggd CD-rippare och 2 TB hårddisk för lagring av musik.
PULSE2/PULSE MINI/PULSE FLEX: Trådlösa allt-i-ett-högtalare med högkvalitativa inbyggda förstärkare.
PULSE SOUNDBAR: TV-soundbar med enastående ljudkvalitet för den här kategorin, även utan subbas. Trådlös subbas (PULSE SUB) finns separat.

PULSE SOUNDBAR kan kan spela trådlös surround tillsammans med PULSE FLEX som trådlösa bakhögtalare. På det sättet kan du få en välspelande Bluesound surround-hemmbio med ett absolut minimum av kablar och högtalare!

Med VAULT2 i ditt Bluesound-system kan du rippa din CD-samling helt utan dator om du vill det. Bluesound kan också integreras med NAD:s exklusiva förförstärkare M12 från Masters Series, samt andra förstärkare/receivrar från NAD som kan byggas ut med en Bluesound-MDC-modul. Det här gör att du t.ex. kan välja en kompromisslös High End-lösning från NAD som huvudanläggning och samtidigt njuta av de audiofila Bluesound-kvaliteterna i alla sekundära rum.

Njut av all musik i världen – även i 24-bitars HD-kvalitet
Med Bluesound kan du trådlöst strömma all musik du har på PC, Mac, nätverkshårddiskar och USB-lagringsmedia samt lyssna på tusentals radiostationer på internet. Bluesound stödjer också streamingtjänsterna TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl. Därmed kan du få direkt tillgång till miljontals låtar, och om du väljer att prenumerera på TIDAL i hifi-kvalitet kan du strömma i full CD-kvalitet och få fullt utbyte av ditt Bluesound-system.*

Bluesound stödjer alla vanliga musik-filformat, inklusive MP3, WMA, AAC, FLAC m.fl. Du kan också spela högupplösta musikfiler i ända upp till 24 bit/192 kHz. Det här är betydligt högre än CD-kvalitet och du kommer att höra tydliga skillnader i form av betydligt bättre detaljåtergivning, dynamik, rumskänsla och allmän musikalitet i ljudbilden.

HD-streamingtjänster står för dörren, men du kan redan hämta högupplösta musikfiler i 24 bit via internet, t.ex. från amerikanska HDtracks. När du hämtat ner filerna kan du spela musik i äkta HD-kvalitet på Bluesound via antingen ditt nätverk eller direkt från ett USB-minne eller en USB-hårddisk, och du kan se fram emot en riktigt stor upplevelse – inte minst när du lyssnar på musik som du trodde att du redan kunde utan och innan.***

Bluesound-appen – suverän trådlös användarvänlighet
Bluesound har tagits fram för att styras trådlöst via wifi med hjälp av den kostnadsfria Bluesound-appen (Apple iOS/Android), så om du redan har en smartphone eller surfplatta har du redan bäddat för att kunna njuta av din musik på ett väldigt användarvänligt sätt. Du kan också få en full överblick från PC/Mac via motsvarande Bluesound Desktop Controller.

Oavsett om du spelar musik från din egen samling eller via internet så har du allting till hands. Det läckra användargränssnittet ger dig en fantastisk överblick över musiken, och med skivomslag och tydlig information om låtar, album och artister är det ett sant nöje att utforska alla möjligheter.

Samtidigt kan du lekande lätt spela musik i hela huset. Enheterna kommunicerar nämligen helt fritt sinsemellan, så du kan utan problem använda olika enheter med appen installerad för att styra musiken i olika rum – samtidigt!

Trådlös hifi i hela ditt hem
Bluesound är också ett enastående multiroom-system som kan skicka ut musik till hemmets alla vrår. Du väljer bara en lämplig Bluesound-spelare, sen har du kvalitetsunderhållning i vardagsrum, kök, sovrum, kontor, barnrum, badrum m.m. Det är bara fantasin och plånboken som sätter gränserna.

Med hjälp av appen och din smartphone/surfplatta väljer du musik och ljudnivå individuellt för varje rum, men du kan även välja att spela samma musik i hela huset. Eller så kan du dela in rummen i grupper, t.ex. en vuxen- och en barnavdelning. Du kan ha upp till två sådana grupper igång samtidigt och det här är en funktion som är användbar i många sammanhang.

Bluesound kräver inte nödvändigtvis att du bygger in ljudet eller drar kablar från rum till rum, så du kan snabbt utöka systemet till fler rum. Och om du någon gång ska flytta kan du enkelt packa ner alltsammans och ta det med dig. Om du bygger nytt eller bygger om kan du välja att dra högtalar- och nätverkskablar i väggarna och placera alla de spelare och förstärkare som behövs centralt i ett separat teknikutrymme. Bluesound ger dig alla möjligheter – valet är helt upp till dig!

Snabb och enkel installation
Bluesound är enkelt att installera även om du inte är särskilt intresserad av datorer och nätverk. Om du väljer att koppla enheterna till ditt nätverk via kabel så handlar det praktiskt taget om plug-and-play, och den här lösningen är också den mest optimala rent ljudmässigt.**

Om du vill använda en eller flera Bluesound-enheter helt trådlöst är det inte svårare än med andra nätverksbaserade system, t.ex. AirPlay. Allt du behöver ha till hands är lösenordet till ditt trådlösa nätverk – sen är konfigurationen i de flesta fall snabbt och smärtfritt undanstökad. Men om du skulle behöva hjälp står Hi-Fi Klubben naturligtvis gärna till tjänst.

* Förutsätter betalabonnemang. Fler streamingtjänster kommer att läggas till längre fram.
** Bluesound har en komplett, inbyggd trådlös nätverksfunktion, men för att få så god stabilitet och ljudkvalitet som möjligt – särskilt när du lyssnar på 24-bitarsfiler – bör du absolut ansluta anläggningen med kabel om det överhuvud taget är möjligt. Då kan du vara säker på att du får optimalt utbyte av musiken.
*** Musik från ett USB-lagringsmedium ska spelas via den Bluesound-komponent som det är fysiskt anslutet till. Via grupperingsfunktionen kan dock musiken skickas till flera rum.

Specifikationer

 • Multiroom-soundbar-högtalare
 • Möjlighet för trådlös surround via två PULSE FLEX som trådlösa bakhögtalare
 • Digital förstärkarteknik (DirectDigital)
 • Inbyggd trådlös nätverksfunktion*
 • Bluetooth 4.0, inkl. aptX
 • IR-mottagare med inlärningsfunktion för användning tillsammans med TV
 • Total uteffekt: 6 x 20 watt tri-amp (THD 0,03 %, mätmetod ej angiven)
 • Högtalare: 2 x 1-tums softdome-diskant, 2 x 2-tums mellanregister, 2 x 4-tums bas, 2 x 4-tums passiv bas
 • Streamingtjänster som stöds i Sverige: Spotify, TIDAL, Deezer m.fl.**
 • Internetradio
 • Trådlös streaming av musik lagrad lokalt på smartphone eller surfplatta
 • Ljudformat: MQA, MP3, AAC, WMA (inkl. Lossless), OGG, FLAC, ALAC, WAV och AIFF
 • Downmix av Dolby Digital till stereo
 • Maximal upplösning: 24 bit/192 kHz
 • ARM Cortex A9 CPU 1 GHz-processor
 • DAC: 35 bit/844kHz
 • Automatisk på/av
 • Anslutningar: Digital och analog ljudingång, subbasutgång, Ethernet, USB A (externa USB-lagringsenheter)***, USB Mini (service)
 • Nätverk: Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n (wifi)
 • Medföljande tillbehör: Ethernet-kabel, fötter med förlängare, väggfäste med monteringsmall
 • Mått: 107,3 x 14,1 x 7,0 cm exkl. fötter/fäste (BxHxD)
 • Vikt: 7,5 kg
 • Färg: Svart eller vitt

* Bluesound har en komplett inbyggd nätverksfunktion, men för att få så god stabilitet och ljudkvalitet som möjligt – särskilt när du lyssnar på 24-bitarsfiler – bör du absolut ansluta anläggningen med kabel om det överhuvud taget är möjligt. Då kan du vara säker på att du får optimalt utbyte av musiken. För att eliminera RF-störningar avaktiveras wifi-funktionen när du ansluter ett kabelnätverk.
** Kräver betalabonnemang. Fler streamingtjänster kommer att läggas till längre fram.
*** USB-media ska vara FAT32-formaterade. POWERNODE2 driver även externa mobila USB-hårddiskar som saknar egen strömförsörjning.

Bluesound

Med Bluesound kan du äntligen streama RIKTIG Hi-Fi. Här får du suverän ljudkvalitet och läckra trådlösa möjligheter. Alla klarar av installationen, så du kan fritt välja den lösning som passar bäst för dina behov. Du styr alltsammans trådlöst från din smartphone eller surfplatta.

 • Överlägsen ljudkvalitet
 • Spela din egen musik eller streamingtjänster
 • Enkel att installera och använda, kräver ingen dator
 • Trådlös kontroll från smartphone eller surfplatta
 • Stödjer avspelning av musik i 24 bitar

Läs mer om Bluesound

Mer läsning

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här