HiFi Klubben

Gå till innehåll

Denon PMA-720AE + HEOS Link HS2 Musikanläggning med streaming

Spara 1 109:- Denon PMA-720AE + HEOS Link HS2 Musikanläggning med streaming

Med den läckra förstärkaren PMA-720AE och HEOS-systemets musikstreamer behöver du bara lägga till ett par bra högtalare. Sen kan du spela musik från streamingtjänster, internetradio och din smartphone/surfplatta i grym hifi-kvalitet.

{{bundle.lowestPrice}} /system
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights Denon PMA-720AE/HEOS Link HS2 – musikstreamer och förstärkare med unik integrering som ger ljud och användning i toppklass

  • Spelar all världens musik från streamingtjänster, internetradio eller din egen samling – koppla bara in ett par bra högtalare.
  • Sköts elegant och trådlöst från din smartphone eller surfplatta (iOS/Android)
  • Kan enkelt byggas ut om du vill ha trådlös musik i hela ditt hem
  • Perfekt integrering mellan Link HS2 och PMA-720AE ger optimalt ljud och smidig användning
  • Du spar lika mycket vid köp tillsammans med andra matchande Denon-produkter

PMA-720AE och Link HS2 är en komplett musikanläggning som bara behöver kompletteras med ett par bra högtalare för att kunna strömma musik från de allra flesta streamingtjänster på marknaden – som Spotify, TIDAL eller Deezer – i fantastisk hifi-kvalitet.

HEOS-systemets musikstreamer kan dessutom strömma tiotusentals radiokanaler på internet och spela hela ditt musikbibliotek direkt från smartphone/surfplatta. Du ansluter bara Link HS2 till förstärkaren, sen har du bäddat för härliga musikupplevelser i äkta hifi-kvalitet. Du får också stöd för Spotify Connect, så att du kan strömma direkt från själva Spotify-appen.

PMA-720AE är en ytterst elegant och välkonstruerad stereoförstärkare. Effekten är 2 x 50 watt, vilket ger dig stor frihet när det gäller valet av högtalare. Förstärkaren integrerar dessutom perfekt med den trådlösa musikstreamern. När Link HS2 är kopplad till PMA-720AE startar streamern själv anläggningen när HEOS-appen aktiveras. Den ansluter dessutom till förstärkarens/receiverns volymkontroll så att allt kan styras via appen, samtidigt som du får optimal ljudkvalitet.

Redo för multiroom
Om du vill ha musik i flera rum kompletterar du bara med en annan HEOS-produkt, till exempel en trådlös HEOS 1 HS2-högtalare i de små rummen, en HEOS 5 HS2 i de större eller en HomeCinema till TV:n. Du ordnar installationen busenkelt och har musik i hemmets alla hörn på nolltid. Men se upp – när du väl har provat det finns det ingen återvändo!

Du spar lika mycket vid köp tillsammans med andra matchande Denon-produkter. Läs mer här

Läs mer om Denon PMA-720AE

Läs mer om HEOS Link HS2

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här