Gå till innehåll

HEOS by Denon 2 x HEOS 1 HS2 Trådlös högtalare

Spara 600:-

Köp två HEOS 1, spara massor av pengar och få möjlighet till äkta stereo eller trådlös musik i ett extra rum. En superkompakt trådlös multiroom-högtalare som är ett resolut kliv in i HEOS-världen. Svart eller vit.

VaruID: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /paket

Highlights HEOS 1 trådlös multiroom-högtalare – köp två, spara massor av pengar och få många fler möjligheter!

  • Möjlighet till batteridrift och Bluetooth via klickmodulen HEOS 1 Go Pack (köps separat)
  • Fukttålig och väldigt kompakt design (vattenavvisande med Go Pack/Splashguard monterad)
  • Stödjer Spotify Connect, TIDAL (WiMP), Napster, Deezer, internetradio och strömning av musik från smartphone, surfplatta, PC eller nätverkshårddisk
  • Suveränt användarvänlig HEOS-app (Apple iOS/Android)
  • Finns i både svart och vit finish

Vi har fått ett helt oväntat och fantastiskt erbjudande från Denon som självklart skall komma dig tillgodo. Därför kan du nu köpa två HEOS 1 till ett otroligt lågt pris.

Med två HEOS 1 kan du enkelt få trådlös musik i två rum och styra alltsammans från din smartphone eller surfplatta. Men du kan också välja att koppla dem som ett stereopar och på så sätt få äkta stereoljud i ett och samma rum – utan att få en hel anläggning med tillhörande kablar på köpet!

Erbjudandet gäller både vit och svart finish. Väggfäste och batteri/Bluetooth-modul (Go Pack) kan köpas separat.

Läs mer om HEOS 1 här

Recensioner

5,0

Baserat på 3 recensioner från kräsna medlemmar

Thomas Simonsen

Väldigt trevligt ljud till ett väldigt bra pris. Särskilt detta paket. Installationen var enkel och fungerade direkt för mig, (läst att andra haft problem) men efter att senaste uppdateringen var hämtad var det bara att köra igång, enklast via spotify connect. Ssmidigt att koppla ihop enheterna eller köra dem i stereo. Led-lampan lyser väldigt starkt när det är dags att sova men jag upptäckte att den går att dra ner och till och med stänga av helt. Basen är inte jättestark men överraskande bra för att komma från en så liten enhet och det låter som sagt väldigt trevligt. Jag får se nu vad nästa inköp i heos serien blir.

9 månader sedan

Leo Wentzel

12 månader sedan

Ingelgren Fredrik

Bara att köpa om man vill in i trådlösa världen, levererar riktigt bra i mitt kök/vardagsrum på 45m2 och till kampanjpriset 2700 kr för 2 st är det ett riktigt kap. Har även erfarenhet av Sonos 1, i mitt tycke levererar Heos snäppet bättre, samt att den har Spotify Connect vilket för mig är ovärderligt, så mycket smidigare gränssnitt. Enda negativa är att batteripacken kostar nästan 900 kr i det fall man vi göra den trådlös. För 900 kr finns en uppsjö trådlösa högtalare med bättre batteritid och hyfsad ljudkvalitet.

14 månader sedan

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här