Gå till innehåll

HEOS by Denon HEOS 1 Go Pack Batterier

{{product.ribbonText}}

HEOS 1 Go Pack är en supersmart klickmodul med batteri och Bluetooth som gör din HEOS 1 mobil smidig att ta med när du beger dig hemifrån. Det här gör att ditt HEOS-system blir ännu mer flexibelt och ännu roligare att använda. Finns i svart och vitt.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights HEOS 1 Go Pack – batteripaket med Bluetooth till HEOS 1

 • Ger dig batteridrift och Bluetooth på HEOS 1
 • Enkel att klicka av och på
 • Gör HEOS 1 vattenavvisande med SplashGuard
 • Kan ladda din smartphone via USB medan du spelar musik
 • Upp till 6 timmars speltid på en laddning

HEOS 1 Go Pack är en separat klickmodul som på ett kick ger den trådlösa multiroom-högtalaren HEOS 1 både batteridrift och Bluetooth. Med Go Pack-modulen monterad kan du ta med dig HEOS 1 ut i trädgården eller på campingturen och spela musik trådlöst direkt från din smartphone via Bluetooth. Du kan dessutom ladda din smartphone via USB-porten under tiden om den behöver ström.

Du kan göra HEOS 1 extra vattentålig med smarta Splashguard som medföljer och som skyddar de känsliga anslutningarna. Så ställ bara HEOS 1 bredvid poolen – den klarar sig utmärkt så länge du inte knuffar den i vattnet.

Där hemma kopplar du bara HEOS 1 till ett vägguttag, sen är högtalaren åter igen en integrerad del av ditt HEOS multiroom-system som du kan styra via HEOS-appen på din surfplatta eller smartphone (Apple iOS/Android).

HEOS 1 Go Pack finns i vitt eller svart.

Beskrivning

HEOS by Denon – ett trådlöst och komplett hifi-streamingsystem för hela hemmet
Besök HEOS-hemsidan här

HEOS är ett komplett och flexibelt hifi-system för multiroom-streaming. Det är utvecklat av Denon som är en av världens äldsta och mest välrenommerade hifi-tillverkare. HEOS levererar en kombination av ljudkvalitet, teknik och unik flexibilitet som håller absolut toppklass på en spännande och snabbt växande marknad.

HEOS-systemet består i grunden av fyra trådlösa högtalare (HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 och HEOS 7), en trådlös musikspelare för din egen anläggning (HEOS Link), en trådlös förstärkare (HEOS Amp) samt en TV-soundbar med trådlös subbas (HomeCinema). Med det här systemet kan du fylla hela ditt hem med trådlös musik i hög kvalitet, och via en enkel och elegant app kan du styra alltsammans via din smartphone eller surfplatta (iOS/Android). Ingen kabelanslutning till nätverket behövs.

Med den lilla HEOS 1 kan du till och med klicka fast en smart batteri/Bluetooth-modul (HEOS 1 Go Pack) så att du kan ta med högtalaren när du lämnar huset. Sen kan du spela musik var som helst från din smartphone, t.ex. på campingturen. När du kommer hem sticker du bara kontakten i väggen – sen är högtalaren åter igen en integrerad del av ditt HEOS-system.

Övriga HEOS-spelare kan också utökas med Bluetooth via samma lilla USB-dongel som används på Go Pack. På så sätt har du en given möjlighet att ta med dem till sommarstugan och få mycket större ljud än med HEOS 1. Allt som behövs är ett vägguttag.

Eftersom HEOS i hög grad är en programvarubaserad produkt kan du även se fram emot en rad nya funktioner längre fram, till exempel integrering med fler musiktjänster. De här uppdateringarna kommer att bli tillgängliga via internet efter hand som de utvecklats färdigt. På så sätt kommer ditt HEOS-system att bli bättre och bättre med tiden – helt automatiskt!

Få lyxljud på TV:n med HomeCinema
Du har säkert redan upptäckt att ljudet i dagens TV-apparater är lika platt som TV:n själv. Soundbar-högtalaren HEOS HomeCinema löser problemet utan att du behöver bereda plats åt en hel anläggning i vardagsrummet. Placera din soundbar under TV:n (på vägg eller hylla), och ställ den trådlösa subbasen på något diskret ställe – sen har du gett dig själv en mycket större upplevelse varje dag, både till film och vanliga TV-program.

Även om HomeCinema fortfarande inte är någon äkta stereo- eller hemmabioanläggning är den ett stort steg i rätt riktning. Och den integrerar naturligtvis perfekt med övriga trådlösa HEOS-komponenter, inklusive tjänster för musikstreaming på nätet.

Obs! Det är (ännu) inte möjligt att distribuera TV-ljud från HomeCinema till andra HEOS-komponenter i ditt hem. Men du kan ansluta en extern analog musikkälla och skicka ljudet till resten av systemet, precis som på exempelvis HEOS Amp och Link.

Unik och suverän integrering med Denons hifi-system
HEOS har utvecklats för att kunna integreras perfekt med nyare Denon-baserade stereo- och hemmabioanläggningar. När den trådlösa musikspelaren HEOS Link väl har kopplats till förstärkaren eller receivern startar den själv anläggningen när HEOS-appen aktiveras. Den ansluter dessutom till förstärkarens/receiverns volymkontroll så att allt kan styras via appen. På så sätt får du både full användarvänlighet från det trådlösa systemet, plus den höga ljudkvalitet en riktig hifi-anläggning besitter. En unik och genomtänkt detalj som tar din HEOS-upplevelse upp i toppklassen.

Njut av all världens musik via Spotify Connect, TIDAL och mycket annat
HEOS är fullt integrerat med streamingtjänsterna TIDAL, Deezer m.fl, och du får även stöd för Spotify Connect, så du har tillgång till fler än 20 miljoner låtar från Spotify-appen som du redan är väl bekant med från din smartphone eller surfplatta.*

Med HEOS kan du även strömma hela din musiksamling från PC och nätverkshårddisk.** Som pricken över i kan du strömma musik som finns lokalt på din eller någon annans smartphone eller surfplatta (iOS/Android). Det kan till exempel vara låtar som ännu inte finns tillgängliga på streamingtjänsterna. Du kan lyssna på tiotusentals internet-radiostationer, ansluta externa USB-lagringsmedia eller en analog ljudkälla och sedan strömma musiken från dessa till hela ditt HEOS-system.

HEOS-app – trådlös användarvänlighet i särklass
HEOS har tagits fram för att styras trådlöst via wifi med hjälp av den kostnadsfria HEOS-appen (Apple iOS/Android), så om du redan har en smartphone eller surfplatta har du redan bäddat för att kunna njuta av din musik med en användarvänlighet du aldrig sett maken till.

Appen är svensk, och oavsett om du spelar musik från din egen samling eller via internet så har du allting till hands. Det läckra användargränssnittet ger dig en fantastisk överblick över musiken, och med skivomslag och tydlig information om låtar, album och artister är det ett sant nöje att utforska alla möjligheter.

HEOS har självklart tänkt på hela familjen när det gäller användningen. I många andra streamingsystem måste hela familjen samsas om samma konfiguration, spellistor, spelkö osv. I HEOS kan varje användare ha ett helt eget användarkonto. Så när du startar HEOS ser du bara dina egna spellistor, dina favoriter, din historik, ditt Spotify-konto med dina spellistor osv. Likaså, när tonåringen i familjen loggar in på HEOS från sin enhet, får han eller hon se sin egen historik, sina egna inställningar osv.

Snabb och enkel installation
HEOS är enkelt att installera även om du inte är särskilt intresserad av datorer och nätverk. Första gången du konfigurerar en HEOS-enhet behöver du bara ha lösenordet till ditt trådlösa nätverk till hands – sen är konfigurationen i de flesta fall snabbt och smärtfritt undanstökad. Alla efterföljande HEOS-enheter läggs sen till på ett kick utan att du behöver några nätverkskunskaper eller koder. Men om du skulle behöva hjälp står Hi-Fi Klubben naturligtvis gärna till tjänst.

Trådlös hifi i hela ditt hem
HEOS är också ett enastående multiroom-system som kan skicka ut musik till hemmets alla vrår. Du väljer bara en lämplig HEOS-spelare, sen har du kvalitetsunderhållning i vardagsrum, kök, sovrum, kontor, barnrum, badrum m.m. Det är bara fantasin och plånboken som sätter gränserna, och HEOS begränsar inte kvalitetsnivån. Du kan själv bestämma hur bra din stereoanläggning eller hemmabio ska vara. Det är bara att botanisera bland Denons många stereoförstärkare eller hemmabioreceivrar.

Med hjälp av appen och din smartphone/surfplatta väljer du musik och ljudnivå individuellt för varje rum, men du kan även välja att spela samma musik i hela huset. Eller så kan du dela in rummen i grupper, t.ex. en vuxen- och en barnavdelning.

Om du i ett mindre rum vill ha en äkta stereoljudbild och möjlighet att få större ljudtryck så kan du till exempel skaffa två stycken HEOS 1 eller HEOS 3 och konfigurera dem till att spela höger och vänster kanal i stereo. En riktig hifi-anläggning kommer fortfarande att låta bättre, men om du vill slippa att ha en separat anläggning stående så är det här en utmärkt kompromiss.

Tänk på att HEOS ger dig möjlighet att välja mellan två olika standby-inställningar, nätverksstandby och dvala (deep standby). Om din spelare alltid ska vara redo att användas – till exempel till TV:n eller huvudanläggningen i vardagsrummet – så väljer du den första inställningen.

I de rum där du inte spelar musik så ofta kan du välja dvala. Då får du trycka på spelaren och vänta ett ögonblick innan du börjar använda den, men i gengäld går standby-förbrukningen ända ner till 0,5 watt, precis som t.ex. på Denons miljövänliga hemmabioreceivrar. Det här är absolut något som gör din elräkning grönare i längden.

HEOS kräver inte nödvändigtvis att du bygger in ljudet eller drar kablar från rum till rum, så du kan snabbt utöka systemet till fler rum. Och om du någon gång ska flytta kan du enkelt packa ner alltsammans och ta det med dig. Om du bygger nytt eller bygger om kan du välja att dra högtalar- och nätverkskablar i väggarna och placera alla de spelare och förstärkare som behövs centralt i ett separat teknikutrymme. HEOS ger dig alla möjligheter.

HEOS är ett nytt streaming-system och därför stödjer det också den senaste trådlösa tekniken. Alla 802.11 a/b/g/n-standarder stöds både i det gamla 2,4 GHz-bandet och över det nya och mindre trafikerade 5 GHz-bandet.***

Lyft ljudkvaliteten med en ännu bättre D/A-omvandlare
HEOS Link är bestyckad med en högkvalitativ, inbyggd Burr-Brown PCM5102 D/A-omvandlare (DAC), men om du går i audiofila tankar kan du välja att ansluta en ännu bättre extern DAC via den optiska digitalutgången och lyfta ljudkvaliteten ännu ett snäpp. På en del nyare stereoförstärkare kan du direktansluta HEOS Link digitalt och utnyttja kvaliteterna i förstärkarens inbyggda DAC. Detsamma gäller om du har en bra hemmabioreceiver.

* Förutsätter betalabonnemang. Fler streamingtjänster kommer att läggas till längre fram.
** Om du vill strömma till HEOS från ett musikbibliotek som ligger på en Mac-dator eller Apple-nätverkshårddisk måste du tills vidare installera en DNLA-klient på din Mac/NAS.
*** Om du vill utnyttja 5 GHz-bandet måste den allra första konfigurationen av HEOS ske via en 5 GHz-kompatibel smartphone eller surfplatta. På så sätt överförs den nätverksinformation som behövs till HEOS. Därefter kan du använda systemet via både 2,4 GHz- och 5 GHz-enheter.

Specifikationer

 • Batteripaket till HEOS 1 trådlös högtalare
 • Enkel klick-montering
 • Bluetooth-USB-dongel medföljer
 • Gör HEOS 1 vattenavvisande efter IPX4-standard med Splashguard monterad (medföljer)
 • Inbyggt, uppladdningsbart Litiumjonbatteri
 • Batteritid upp till 6 timmar på en laddning
 • Laddningsfunktion för smartphone via USB
 • Mått: 12,5 x 3,3 x 11,8 cm (BxHxD)
 • Vikt: 0,3 kg
 • Färg: Svart eller vit

Recensioner

2,7

Baserat på 3 recensioner från kräsna medlemmar

Ulf Westerberg

Batteriet funkar som det ska men bluetooth är helt värdelöst, hackar och spelar musiken långsammare.

7 månader sedan

Lotte F

Mycket bra tillbehör för HEOS 1.

7 månader sedan

Daniel Merkel Johansson

Jättebra med batteri fast helt meningslöst när bluetooth hackar och spelar upp låten i sin egna takt, jätte missnöjd å aux funkade inte heller

17 månader sedan

Mer läsning

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här