HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon HEOS BAR + HEOS 1 HS2 Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon HEOS BAR + HEOS 1 HS2 Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

HEOS Bar och HEOS 1 är ett trådlöst surroundsystem som är otroligt enkelt både att installera och använda. Du behöver inte dra en enda högtalarkabel och ordnar allt via HEOS-appen. HEOS 1 finns i både svart och vitt utförande.

HEOS Bar/HEOS 1 – ett otroligt enkelt sätt att få surroundljud helt utan högtalarkablar

  • Surroundljud helt utan högtalarkablar
  • Otroligt enkel att installera och använda med app som styr alla funktioner.
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
  • Streaming av all världens musik (internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik via HEOS i hela ditt hem

HEOS Bar är en avancerad soundbar med HDMI-anslutningar för all din utrustning. När du lägger till de två trådlösa HEOS 1 som surround-bakhögtalare till HEOS Bar får du ett komplett surroundsystem som placerar dig mitt i handlingen när du ser film på TV:n.

Även om det fortfarande inte är en komplett, äkta surround-hemmabio så får du fortfarande ett filmljud som gör dagens fina bildkvalitet rättvisa – och det helt utan den besvärliga konfiguration och de långa högtalarkablar du får med en traditionell lösning.

Om du skulle vilja ha mer och bättre bas längre fram kan du köpa till en trådlös HEOS Subwoofer. Då kommer du så nära den äkta biografkänslan du kan utan att samtidigt behöva dras med en separat anläggning och tillhörande kablar i vardagsrummet. Du kan se fram emot övertygande kvalitetsljud från TV:n!

Otroligt enkel att installera och använda
Installationen går som en dans via HEOS-appen, och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till – eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs nämligen automatiskt tillsammans med TV:n. Utöver ström behöver du bara dra en HDMI-kabel mellan TV:n och HEOS Bar – resten fungerar 100 procent trådlöst.

Trådlös musik i hela ditt hem
HEOS Bar och HEOS 1 är en del av det populära och välspelande multiroom-systemet HEOS by Denon. På ett kick kan du bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare och musikstreamers i så många rum du vill. Sen har du all världens musik inom räckhåll för hela ditt hem. Har du väl provat finns det ingen återvändo!

Läs mer om HEOS Bar
Läs mer om HEOS 1

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.