HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos Beam + Sub + One SL Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos Beam + Sub + One SL Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Beam, Sub och One SL är ett trådlöst surroundsystem som är otroligt enkelt att både installera och använda. Du behöver inte dra en enda högtalarkabel och ordnar allt via Sonos-appen. Svart eller vitt.

Sonos Beam / Sub / One SL – ett otroligt enkelt sätt att få surroundljud helt utan högtalarkablar

  • Surroundljud helt utan högtalarkablar
  • Lösningen är otroligt enkel att installera och använda
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
  • Finns i både svart och vitt utförande
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik via Sonos i hela ditt hem

Sonos har surround-systemet för dig som vill ha biokänsla när du ser film men absolut inte vill ha en stor, komplicerad anläggning med långa kablar i vardagsrummet. När du lägger till en trådlös subbas och två trådlösa One SL som surround-bakhögtalare till Beam får du ett komplett surroundsystem som placerar dig mitt i handlingen när du ser film på TV:n.

Även om det fortfarande inte är en komplett, äkta surround-hemmabio så får du fortfarande ett filmljud som gör dagens fina bildkvalitet rättvisa – och det helt utan den besvärliga konfiguration och de långa högtalarkablar som du får längs väggarna med en traditionell lösning.

Otroligt enkelt att installera och använda
Installationen går som en dans via Sonos-appen, och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs nämligen automatiskt tillsammans med TV:n.

Utöver ström behöver du bara dra den medföljande optiska kabeln mellan TV:n och Beam – resten fungerar 100 procent trådlöst. Subbasen kan till och med placeras både stående och liggande, vilket gör att du även har möjlighet att dölja den under soffan. 

Beam, Sub och One SL ingår som en integrerad del av det trådlösa multiroom-systemet Sonos. Det betyder att du utöver härligt TV-ljud också har tillgång till all världens musik trådlöst, som du kan strömma ut i hela ditt hem via trådlösa Sonos-högtalare och musikstreamers.

Både Beam, Sub och One SL finns med svart eller vit finish.

Läs mer om Sonos Beam
Läs mer om Sonos Sub
Läs mer om Sonos One SL 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.