Gå till innehåll

Sonos CONNECT:AMP + Argon Octave 5 Musiksystem med streaming

CONNECT:AMP är en komplett och trådlös kompakt anläggning i en enda box. Tillsammans med Octave 5-högtalarna har du allt du behöver för att spela all världens musik i äkta stereo från streamingtjänster, internetradio eller din smartphone/surfplatta.

{{bundle.lowestPrice}} /paket
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights Sonos CONNECT:AMP/Argon Octave 5 – modern kompakt anläggning som strömmar all världens musik trådlöst i grym stereokvalitet

  • Allt du behöver för att spela all världens musik från streamingtjänster, internetradio eller din egen samling
  • Styrs elegant och trådlöst från din smartphone eller surfplatta (iOS/Android)
  • Inbyggd förstärkare på 2 x 55 watt och separata högtalare ger fint ljud i äkta stereo
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik i hela ditt hem
  • Kompakt och komplett stereoanläggning – perfekt för bokhyllan

CONNECT:AMP och Octave 5-högtalarna ger dig allt du behöver för att strömma musik från de allra flesta av marknadens streamingtjänster, som Spotify, TIDAL eller Deezer.

Du kan också lyssna på tiotusentals radiokanaler på internet och spela hela ditt musikbibliotek från datorn eller direkt från smartphone/surfplatta – allt med grymt stereoljud som spelar byxorna av trådlösa allt-i-ett-högtalare.

CONNECT:AMP har inbyggd stereoförstärkare så du behöver bara ansluta de två högtalarna, sen har du en komplett och körklar stereoanläggning. Du styr alltsammans från din smartphone/surfplatta via en smart och användarvänlig Sonos-app (iOS/Android).

Om du vill ha musik i flera rum kompletterar du bara med en annan Sonos-produkt, till exempel en trådlös Sonos PLAY:1-högtalare i de små rummen, en PLAY:5 i de större eller en PLAYBAR till TV:n. Du ordnar installationen busenkelt och har musik i hemmets alla hörn på nolltid. Men se upp – när du väl har provat det finns det ingen återvändo!

Läs mer om Sonos CONNECT:AMP
Läs mer om Argon Octave 5

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här