HiFi Klubben

Gå till innehåll

Sonos PLAY:1 x 2 Trådlös musikanläggning

PLAY: 1 är en mycket kompakta trådlösa högtalare, och ett prisvärt inträde till Sonos unika universum. Trevlig musiklösning till badrum, kök och andra mindre rum. Med två stycken, får du också äkta stereoljud. Detta är inte möjligt med endast en högtalare. Finns i svart och vitt, väggfäste säljs separat.

{{bundle.lowestPrice}} /system
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights SONOS PLAY:1 – SUPERKOMPAKT TRÅDLÖS HÖGTALARE MED ETT OTAL MÖJLIGHETER

PLAY:1 är en superkompakt trådlös allt-i-ett-högtalare som gör att du enkelt och billigt kan njuta av all din musik trådlöst. Den är ett ‏bra alternativ till exempelvis en DAB-bordsradio i köket, och du får hela paletten av läckra Sonos-möjligheter med på köpet, inklusive full styrning via app (iOS/Android) och full integrering av streamingtjänster som Spotify, TIDAL m.fl. PLAY:1 integrerar också perfekt med resten av Sonos-komponenterna och kan ingå i ett multiroom-system i Hi-Fi-klass, och den stödjer det unika Trueplay-tuning, som optimerar ljudet i alla rum. Det samma gäller PLAY:3, PLAY:1 och SUB.

PLAY:1 är perfekt för mindre rum där små mått och enkel hantering betyder mer än tvättäkta Hi-Fi-ljud. Den är därför förberedd för väggmontering (fäste köps separat). Högtalaren tål att ställas i fuktiga rum, så att du till exempel kan ha den i badrummet (men du ska naturligtvis inte ta dem med dig ner i badkaret eller in i duschen).

En läcker detalj är att du kan styra alla grundläggande avspelningsfunktioner (till exempel play/paus/hoppa över) med hjälp av tryckknappar på ovansidan. Du behöver alltså inte ständigt ha koll på var din smartphone är.

PLAY:1 finns i vit eller svart finish. Väggfästen och golvstativ finns som extrautrustning.

Läs mer om PLAY:1 här

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här