HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos PLAYBASE + SUB Soundbar/trådlös högtalare

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBASE + SUB Soundbar/trådlös högtalare

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PLAYBASE kan med trådlösa SUB ge dig fylligt TV-ljud utan att du behöver tänka på kablar och komplicerad användning. Ställ TV:n direkt på soundbase-högtalaren – den tar nästan ingen plats och du får hela Sonos musikvärld med på köpet!

Sonos PLAYBASE/SUB – elegant TV-ljud på ett enkelt sätt med trådlös subbas för den djupa basen

  • Soundbase-högtalaren placeras direkt under TV:n – ingen montering behövs
  • Otroligt enkla att installera och använda
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
  • Djup och fyllig basåtergivning
  • Kan byggas ut med trådlösa surround-bakhögtalare och trådlös Sonos-musik i hela ditt hem.

Sonos PLAYBASE och den trådlösa SUB utgör tillsammans en elegant, välspelande och otroligt lättanvänd ljudlösning till din TV. PLAYBASE är en så kallad "soundbase", dvs. en platt högtalare som du ställer TV:n på. Subbasen kompletterar soundbase-högtalarens eget ljud med djup och fyllig bas som ger dig en upplevelse med en helt ny dimension. Här kan du verkligen fylla vardagsrummet med ljud som både hörs och känns.

PLAYBASE kan på egen hand ge en viss surround-känsla till filmljud. Om du senare skulle vilja komma närmare äkta vara kan du bygga ut systemet med två trådlösa Sonos-Bakhögtalare, till exempel i form av den superkompakta PLAY:1. Då får du surroundljud i vardagsrummet, men utan de långa kablar och den komplicerade anläggning som ofta medföljer på köpet.

Otroligt enkelt att installera och använda
Installationen går som en dans via Sonos-appen, och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs nämligen automatiskt tillsammans med TV:n.

Utöver ström behöver du bara dra den medföljande optiska kabeln mellan TV:n och PLAYBASE – resten fungerar 100 procent trådlöst. Subbasen kan till och med placeras både stående och liggande, vilket gör att du även har möjlighet att dölja den under soffan.

PLAYBASE och SUB ingår som en integrerad del av det trådlösa multiroom-systemet Sonos. Det betyder att du utöver härligt TV-ljud också har tillgång till all världens musik trådlöst, som du kan strömma ut i hela ditt hem via trådlösa Sonos-högtalare och musikspelare.

Både PLAYBASE och SUB finns i svart eller vitt utförande.

Läs mer om Sonos PLAYBASE

Läs mer om Sonos SUB

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.