Gå till innehåll

SoundXtra HEOS 3 Väggfäste

{{product.ribbonText}}

Väggfäste till HEOS 3-högtalaren. Skräddarsytt för just detta ändamål, så du får en både elegant och solid montering. Förlängningskabel medföljer så att du kan placera den externa strömförsörjningen utom synhåll. Finns i både svart och vitt.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights HEOS 3 väggfäste – häng din HEOS 3 elegant och solitt på väggen

HEOS 3-väggfästet har skräddarsytts för att montera din HEOS 3-högtalare solitt och elegant på väggen. Som en extra bonus får du en förlängningskabel på köpet så att du kan dölja den externa strömförsörjningen någon annanstans.

En väldigt smart lösning, oavsett om du vill ha två HEOS 3 på väggen för att skapa äkta stereoljud i vardagsrummet, eller om du bara vill ha en högtalare stabilt och säkert monterad i till exempel köket eller sovrummet.

Väggfästet har skurits och formats exakt efter HEOS 3 och dess mått. Därför passar de ihop perfekt. Nu behöver du inte längre använda klumpiga universalfästen om du vill pynta väggarna med dina HEOS 3:or. Tvärtom kan du ta din HEOS-upplevelse till nya höjder – bokstavligt talat.

Fästet kan lutas både lodrätt och vågrätt så att du hittar den montering just du vill ha. Finns i både svart och vitt utförande, förlängningskabel medföljer.

Specifikationer

  • Väggfäste till HEOS 3-högtalaren
  • Kan lutas lodrätt och vågrätt
  • Förlängningskabel medföljer
  • Färg: svart och vit
  • Vikt: 227 gram

Recensioner

5,0

Baserat på 1 recensioner från kräsna medlemmar

Johan Forsgard

Utmärkt fäste. Går att vinkla 90 grader i sidled (45 grader höger, 45 grader vänster) och 20 grader i höjdled. Det går att rotera högtalaren 360 grader runt fästets axel, men det går inte att spärra, så den rotationensmöjligheten kan jag inte se att den tillför något. Det går alltså inte att sätta enheten horisontellt om man skulle vilja det. Skarvkabelns längd framgår inte av specifikationen på webbsidan, men den är 3 meter.

19 månader sedan

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här