Gå till innehåll

Cambridge Audio iD10 Fjärrkontroll

{{product.ribbonText}}

Behändig liten kreditkortsstor fjärrkontroll till Cambridges iPod-dockningsstation iD10. Kan styra de mest grundläggande funktionerna för avspelning av musik på iPoden.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights

Beskrivning

Med den här lilla behändiga fjärrkontrollen kan du styra din iPod via Cambridges dockningsstation iD10. Du kan sköta en rad grundfunktioner, till exempel på/av, play, paus, framåt, bakåt och volym.

Tänk på att iD10 också fungerar tillsammans med Cambridges egen Azur-fjärrkontroll, samt flera andra iPod-kompatibla fjärrkontroller på marknaden.

Specifikationer

Cambridge Audio

Engelska Cambridge Audio kombinerar höga tekniska prestanda med en stilren europeisk design och hög användarvänlighet. Ett spännande alternativ som under de senaste åren har vunnit ett otal tester och utmärkelser i välrenommerade Hi-Fi-tidningar världen över.

  • Fin ljudkvalitet i klassen
  • Stilren och diskret design i aluminium
  • Hög användarvänlighet
  • Både stereo- och hemmabiolösningar
  • Produkter av hög kvalitet till musikstreaming

Läs mer om Cambridge Audio

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här