Gå till innehåll

Logitech Harmony Companion Fjärrkontroll

{{product.ribbonText}}

Harmony Companion är en unik fjärrkontroll som fungerar via radiovågor och wi-fi. Det här gör att du kan använda apparaterna även om de inte är inom synhåll. Inkl. gratis app, så hela familjen kan använda sin smartphone som extra fjärrkontroll.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Logitech Harmony Companion – universalfjärrkontrollen för familjen som gillar appar

 • Kan styra hela din anläggning (och många andra apparater), även om de är dolda, t.ex. i en hi-fi-möbel
 • Fjärrstyrning både via tryckknappar, Harmony Hub och Harmony App (iOS/Android)
 • RF-styrning (radiovågor/wi-fi) ger stor rörelsefrihet
 • Hela familjen kan använda sin smartphone eller surfplatta som fjärrkontroll via Harmony App
 • Kan konfigureras både via dator och app

Harmony Companion är en unik universalfjärrkontroll som gör att hela familjen lekande lätt kan styra anläggningen och TV:n – inklusive apparater som dolts bakom luckor i möbler. Inga fler högar av fjärrkontroller på soffbordet, inga fler "hur gör man"-frågor från familjen, och inga fler mödosamma sessioner med inläsning av kommandon från en fjärrkontroll till en annan.

Med Harmony Companion tar du styrningen av din anläggning till en helt ny nivå. Själva fjärrkontrollen liknar en traditionell IR-fjärrkontroll, men den fungerar med hjälp av radiosignaler (RF) som kommunicerar med den medföljande Harmony Hub. Så länge inget står i vägen mellan det här navet och din anläggning – även om den är instängd bakom en lucka eller står i ett annat rum – behöver du inte rikta fjärrkontrollen mot den. Bara det här är något som ger dig större rörelsefrihet.

Harmony app – extra fjärrkontroller till hela familjen
Nu behöver ni inte längre kivas om vem som ska ha fjärrkontrollen. Harmony Companion gör att alla i familjen kan använda sin smartphone eller surfplatta som en egen extra fjärrkontroll. Det här gör att varje familjemedlem kan välja sina egna inställningar och favoritkanaler. Kostnadsfria Harmony App finns till både iOS och Android.

Harmony Hub – kommunikationscentret
Harmony Hub som medföljer är ett nav som du placerar i samma möbel som din anläggning eller någonstans där det inte finns något hinder mellan dem. Navet omvandlar fjärrkontrollens radiosignaler till de infraröda signaler som apparaterna förstår. Samma sak sker med wi-fi-signalen från familjens smartphones. Harmony Hub kan även omvandla fjärrkontrollssignaler till Bluetooth så att du kan styra t.ex. spelkonsoler som PS3 och Wii.

Harmony Companion finns i svart finish. Harmony Hub medföljer.

Läs mer om Harmony Companion på tillverkarens hemsida

Beskrivning

Harmony Companion – en helt ny typ av fjärrkontroll
Med Harmony Companion kan du definiera de "aktiviteter" du kommer att använda dagligen. Det kan till exempel vara "Titta på TV", "Titta på film" eller "Lyssna på musik". I konfigurationsprogrammet eller appen kan du berätta för Harmony Companion precis vad den ska göra inför varje enskilda aktivitet: slå på/slå ifrån TV:n eller projektorn, rulla ner duken, byta ingång på förstärkaren, välja mellan stereo och surround osv.

Du får grundlig vägledning genom hela processen och kommer att bli förvånad över hur förbluffande enkelt det är. Det här gäller inte minst om du tidigare försökt definiera "makron" på en traditionell universalfjärrkontroll. Hela konfigurationen av Harmony Companion – inklusive inläsningen av koderna till de olika apparaterna – är normalt sett avklarad på mindre än en halvtimme!

Har du blivit av med din ursprungliga fjärrkontroll?
Harmony-fjärrkontrollerna är i sig själva suveräna, men i vissa avseenden är de ett alldeles självklart val. Med onlinebaserad konfiguration kan du nämligen läsa in alla nödvändiga koder till en apparat helt utan originalfjärrkontrollen. Om den har gått sönder eller har försvunnit spårlöst är du snabbt med i leken igen med hjälp av Harmony. Onlinekonfigurationen gör det också möjligt att överföra dina kompletta koder till en extra Harmony-fjärrkontroll på ett ögonblick – en ypperlig funktion om du har en stor familj eller mycket utrustning runt om i huset!

Datorn sköter allt det svåra
Med Harmony Companion behöver du inte bli trött i tummen av att överföra kommandon från en fjärrkontroll till en annan. Logitech – och miljontals Harmony-användare – har nämligen gjort hela förarbetet åt dig och skapat en internetdatabas med de koder som behövs till i stort sett alla tänkbara produkter på marknaden (över 6 000 märken och 270 000 enskilda produkter). Skulle din apparat trots detta inte finnas med i databasen kan du naturligtvis fortfarande läsa in koderna från din gamla fjärrkontroll manuellt – och sedan dela med dig av dem till alla andra användare. På så sätt hjälper du också till att göra Harmony bättre och bättre!

Specifikationer

 • Lagringskapacitet : Ersätter upp till 8 fjärrkontroller
 • Makrofunktion : Guidad konfiguration via dator
 • PC-anslutning : Ja
 • Type : Wi-fi-fjärrkontroll med snabba knappar, Harmony App, Harmony Hub
 • Färg : Svart
 • Mått : 12,8 x 10,5 x 2,5 cm (BxHxD)
 • Vikt : 111 gram
 • Gratis app till iOS och Android-smartphones
 • Harmony Hub omvandlar radiosignalerna till Bluetooth-signaler och infraröda koder.
 • Koder från andra Harmony-modeller kan läsas in via dator
 • Medföljande tillbehör: Harmony Hub, IR-minisändare, USB-kabel, strömadapter
 • Systemkrav PC: Windows 10/8/7, internetåtkomst (wi-fi)
 • Systemkrav Mac: OSX 10.7 eller nyare, internetåtkomst (wi-fi)
 • Mått, nav: 12,8 x 10,5 x 2,5 cm (BxHxD)
 • Vikt, nav: 110 gram

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här