Gå till innehåll

Samsung TM1240A Fjärrkontroll

{{product.ribbonText}}

TM1240 är en infraröd (IR) standardfjärrkontroll med tryckknappar till TV-apparater från Samsung. Kan användas istället för Smart Control eller som en extra fjärrkontroll till familjen.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Samsung TM1240 – IR-fjärrkontroll av standardtyp till TV-apparater från Samsung

TM1240 är en infraröd (IR) standardfjärrkontroll med tryckknappar till TV-apparater från Samsung. På flera av deras senaste TV-apparater har Samsung valt att bara skicka med en Bluetooth-baserad Smart Control för att styra TV:n. Om du föredrar en traditionell infraröd fjärrkontroll med tryckknappar kan du använda TM1240 istället.

TM1240 kan också användas som en extra fjärrkontroll om ni är flera som samsas om samma TV och vill slippa att konstant behöva räcka fjärrkontrollen fram och tillbaka över soffbordet för att till exempel skruva upp eller ned.

TM1240 finns i svart finish.

Specifikationer

  • Batteri : (2 x AAA) medföljer ej
  • Type : IR-standardfjärrkontroll med tryckknappar till TV-apparater från Samsung
  • Färg : Svart
  • Material: Plast

Samsung

Samsung är så stora att det nästan inte finns något håll du kan vända blicken utan att se deras karakteristiska logga. Kameror, datorer, mobilprodukter – Samsung tillverkar dem alla, inklusive många av marknadens bästa och snyggaste TV-apparater.

  • Marknadsledande i många produktkategorier
  • Ledande inom tekniken
  • Den de andra kopierar

Läs mer om Samsung

Mer läsning

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här