HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels THIN 415 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 415 Väggfäste för TV

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

THIN 415 är ett vippbart och solitt VESA-universalväggfäste som passar till TV-apparater från 26 till 55 tum. TV:n kan monteras platt ända in till väggen och lutas framåt 15 grader – perfekt för hög placering i t.ex. köket.

Vogel’s THIN 415 – vippbart VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 26 till 55 tum

THIN 415 är ett vippbart, solitt och flexibelt VESA-universalväggfäste som passar till TV-apparater från 26 till 55 tum. När du har monterat TV:n kan du luta den framåt upp till 15 grader, vilket gör fästet perfekt för de ställen där du av någon anledning vill placera TV:n högt.

THIN 415 passar exempelvis bra i sovrummet, barnrummet eller köket. Här är det ofta en fördel att hänga TV:n högt, dels för att det spar plats och dels för att TV:n hamnar utom räckhåll för fettstänk och klåfingriga små händer. Genom att luta skärmen framåt får du också rätt betraktningsvinkel när du ligger ner. Väldigt bekvämt i sovrummet.

Enkel och elegant montering
Avståndet till väggen är bara 20 mm, så med det här fästet blir din TV lika snygg som en inramad bild på väggen, samtidigt som den ventilation som behövs säkerställs. Det är också ovanligt enkelt att montera väggfästet tack vare att THIN 415 är utrustat med ett litet inbyggt vattenpass som indikerar när fästet är i vågrätt läge. Alltså kan du vara säker på att det blir rätt innan du börjar borra hål i väggen.

Obs! Tänk på att THIN 415 inte lämpar sig för TV-apparater med bakåtriktade kabelanslutningar. 

Specifikationer

  • Universalväggfäste till TV-apparater på 26 till 55 tum.
  • Kan lutas framåt upp till 15 grader
  • Minsta avstånd till vägg: 20 mm
  • Inbyggt vattenpass för enkel montering
  • Passar till VESA upp till 400 x 400
  • Maximal belastning: 18 kg
  • Färg: Svart

Obs! När du monterar fästet måste du använda skruvar och pluggar som lämpar sig för belastningen och väggmaterialet (gips, trä, betong eller annat). Om du är osäker bör du kontakta någon fackman.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning