Hopp til innhold

3 produkter

 

 

Blu-ray-spelare

En UHD Blu-ray-spelare ger dig högupplöst bild i 4K/UHD, och den frigör din TV:s eller projektors fulla potential i hemmabion. Det är också med Blu-ray du får de ultimata filmljudsformaten i HD (Dolby Atmos m.fl), så att du kan få ett fantastiskt tredimensionellt och realistiskt ljud.

Få de bästa ljud- och bildupplevelserna med Blu-ray

Med Blu-ray-spelarnas framkomst har vi börjat på ett nytt kapitel i hifi-historien. Blu-ray har flyttat gränserna för vad som är möjligt, och det betyder att du kan njuta av dina filmer i suverän kvalitet på både ljud- och bildsidan.

Hög upplösning som skämmer bort ögat

Blu-ray-formatet lanserades på marknaden som avlösare till DVD-spelaren. Med Blu-ray - och det nyare Ultra HD Blu-ray-format - blev det möjligt att ansluta din spelare till skärmar i 4K och UHD (Ultra HD), som visuellt ger dig ett betraktligt bättre resultat än förr. Det höga antalet pixlar ger superskarpa färger, och med det stora utbudet av moderna TV-apparater som finns på marknaden idag, kan du verkligen uppnå bra bild med rätt kombination av Blu-ray-spelare och en bra TV.

Du kan naturligtvis även få glädje av en Blu-ray-spelare om du har en projektor. Den stora duken skapar perfekta ramar för en biografliknande upplevelse, så en bra spelare är näst intill oundvärlig.

Perfekt ljud till dina öron

Blu-ray-spelare ger inte enbart möjlighet för sublima bilder, men även ultrabra ljud. Ljudet i HD-format säkrar att du får presenterat det fulla ljudspektrat, och inte mister något men får serverat precis det som folket bakom filmen, musiken eller något annat drömde öm.

För att du ljudmässigt ska få det optimala ur dina Blu-ray-spelare, kräver det ett par högtalare, som kan leva upp till standarderna. Beroende på hur mycket du har plats och lust til att ha stående framme, kan du sammanstätta ett större eller mindre system av högtalare, som ger dig de allra bästa förutsättningarna för bra ljud - oavsett om du ser film, gamer, eller något helt tredje.

Blu-ray ger en ny dimension till film, spel, osv.

En Blu-ray-spelare är som sänd från himlen till dig som älskar att njuta av bra filmer i hög upplösning. Om du fortfarande har en DVD-spelare så att du kan se dina favoritklassiker när du har lust, är det på tiden att du unnar dig själv - och dina klassiker - nya möjligheter och dimensioner på såväl bild- som ljudfronten.

Du ansluter enkelt din Blu-ray-spelare till din TV och lägger i skivan, innan du kan luta dig tillbaka och njuta av upplevelsen.

En Blu-ray-spelare behöver inte innebära slutet på din DVD-samling. Spelaren kan nämligen också läsa äldre DVD-skivor, så att du slipper byta ut alla skivorna på en gång. Vi rekommenderar dock att du byter ut skivorna till Bly-ray-diskar efterhand. Du kommer helt säkert inte att ångra dig eftersom resultatet är i en helt annan liga än dina välbekanta DVD-skivor.

Tycker du om serier i långa banor, bör du skaffa en Blu-ray-spelare med Netflix eller en annan streaming-app. Du kan dessutom stänga dig ute från omvärlden - och kanske bespara övriga i familjen från att störas av din underhållning - genom att ansluta ett par trådlösa Bluetooth-hörlurar till spelaren.

Specifikationerna för respektive spelare framgår när du klickar på produkten. Här kan du t.ex. se hur många utgångar spelaren har, så att du är säker på att den lever upp till dina behov för såväl ljud och bild.

Med en trådlös wifi-förbindelse har du dessutom möjlighet att spela musik direkt från din telefon eller surfplatta. Du kan även lägga upp bilder och videor från telefonens album över på skärmen så att hela familjen kan titta på semesterbilder tillsammans. Eller njut av gamla minnen som dyker upp på skärmen.

Kom in och låt oss hitta en bra lösning

När du handlar på HiFi Klubben kan du alltid besöka din lokala butik, där vi står redo att hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen till just ditt behov.

Har du en hifi-möbel eller TV-bänk där spelaren ska stå, eller behöver du ett fäste till en väggmonterad Blu-ray-spelare? Vilken spelare som passar bäst, beror på din personliga smak samt möjligheterna i ditt hem.

Vi kan rådge dig så att du hittar den spelare som bäst kompletterar din nuvarande TV, och om TV:n också ska bytas ut hjälper vi naturligtvis gärna till med det också.

Speciellt om du är ny i hifi-världen kan det vara en stor fördel att besöka en av våra butiker innan du köper en ny Blu-ray-spelare. Här kan du se de olika spelarna i verkligheten, och ta del av de olika möjligheterna för att kombinera dem med TV och högtalare. På så sätt säkrar du dig att du kommer hem med den bästa lösningen, och att du gör ett bra köp som du kan ha glädje av länge.