Hopp til innhold

Projektordukar i 
HiFi
Klubben

Maximal
upplevelse

En stor bild förhöjer din upplevelse till nya höjder oavsett om du tittar på en toppmatch i fotboll eller närvaron i den actionfilm du ser på när helikoptrar kommer flygande precis bredvid dig. En stor bild tillsammans med ett hemmabioljud gör att du får maximal effekt på allt du tittar på. Och du kan använda det till vanligt TV-tittande med bara du väljer rätt duk för ditt ändamål. Vi på HiFi Klubben finns här för att få fram rätt duk till dig utifrån dina behov och förutsättningar. Ta kontakt med närmaste butik för att hitta just din duk.

Mängder av
kombinationer
för ditt ändamål

Dukar från tex Euroscreen kombineras utifrån ditt behov och dina förutsättningar ditt rum kräver.

En färdig produkt till dig kommer innehålla en modell på kassett tillsammans med ett dukmaterial som passar ditt rums förutsättningar men även också olika typer av styrningar om du väljer en elektrisk duk som inte tar upp hela väggen alltid utan som du kan rulla upp när den inte används.

Motordriven
kassett

Från Euroscreen kommer sju olika kassetter beroende på design, dukstorlek och installationsmöjligheter. Varje modell har sin utformning att passa dina önskemål att passa i ditt hem. I flera modeller finns funktionen TabTension som stretchar ditt material så det är helt slät yta att titta på.

Ramspända
dukar

Från Euroscreen finns det tre olika ramspända alternativ som sitter fast på väggen och kommer med olika ramlösningar allt från en tunn ram för mindre dukar till en bredare duk för större bildyta. Och nu finns det även en ramfri duk (edgeless) som gör att inga kanter syns.

Dukmaterial

För att få optimal bild utifrån din synvinkel och ljusförhållande i rummet erbjuds flera olika material varav fyra av dom passar bra till hemmiljö.                 

TabTension

För att få så slät yta som möjligt finns funktionen TabTension på stretchmaterialen som är en tunn tråd på var sin sida av duken som drar ut duken så inga ”vågor” finns i bilden utan blir så slät som möjligt även under tid där dukar annars har en tendens att bli sämre med tiden.

Kontakta din
HiFi Klubben
butik:

För att du ska få helt rätt duk och funktioner kontaktar du en HiFi Klubben butik som hjälper dig med dina behov och önskemål så du får rätt duk mot dina förutsättningar. Hitta din butik här

Hemsida Euroscreen® - Home