Gå till innehåll

Denon AVR-X520BT + Argon ALTO Junior 5.1 Hemmabioanläggning

En bra start på en riktig HD-hemmabio. Här får du en kompetent 5.1-kanals Denon-receiver med 70 hifi-watt och inbyggd Bluetooth. Kraftfull subbas säkerställer en djup botten. Äkta surround till soundbar-pris!

VaruID: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /paket

Highlights Denon AVR-X520BT / Argon Junior 40 – kompetent surroundsystem till ett riktigt kanonpris

  • Stödjer de senaste HDMI-standarderna
  • Bra råstyrka med 70 äkta hifi-watt
  • Inbyggd Bluetooth
  • Inklusive 8-tums subbas för den djupaste basen
  • Hemmabio till soundbar-pris

Denon AVR-X520BT och Argon Alto högtalarsystem utgör tillsammans en komplett surroundanläggning som spelar skjortan av elektronikvaruhusens plastsystem. Här får du ett perfekt startpaket med alla komponenter som behövs för stort surroundljud, nämligen två fronthögtalare, två bakhögtalare, en centerhögtalare, en subbas och en hemmabioreceiver.

Hemmabioreceivern, AVR-X520BT, har inbyggda dekodrar för de allra flesta av dagens HD-ljudformat, inklusive Dolby True HD och DTS-HD. Därmed kan du få det bästa ut av dagens flotta, flerkanaliga filmljud – oavsett vilken Blu-ray-spelare du väljer.

AVR-X520BT har dessutom inbyggd Bluetooth så att du trådlöst kan strömma musik från din smartphone, surfplatta eller dator. Den har dessutom en helt egen app för både iOS och Android, så du kan styra receivern direkt från din smartphone.

Läs mer om Denon AVR-X520BT

Läs mer om Argon Alto 4

Läs mer om Argon Alto C

Läs mer om Argon BASS8

Recensioner

5,0

Baserat på 1 recensioner från kräsna medlemmar

Ola Åsman

I brist av pengar fick jag byta ut drömmen mot detta system. Jag visste att det inte var dåligt men det presterade långt over mina förväntningar. Väldigt mycket ljud för så lite pengar. Jag är mycket mycket nöjd med denna investering.

13 månader sedan

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här