Gå till innehåll

Denon AVR-X2300W + Zensor 5 / Zensor Pico / SUB E-12 F Hemmabioanläggning

Zensor 5 är en liten golvmodell med bra ljud. Med Zensor Pico, Vokal och SUB E12F får du en fin hemmabioupplevelse med AVR-X2300W.

VaruID: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /paket

Highlights

Denon AVR-X2300W – 7.2-kanals hemmabioreceiver med 95 hifi-watt, Dolby Atmos, DTS:X, 2 x HDMI-utgångar och de senaste HDMI-standarderna
AVR-X2300W är en avancerad och mångsidig 7.2-kanalsreceiver med 95 strömstarka hifi-watt.* Här får du massor av anslutningar, inklusive 8 x HDMI-ingångar och 2 x HDMI-utgångar. Du får även högkvalitativ videouppskalning till 4K/30 Hz så att du kan få ut det bästa av din UHD-TV.

Bland de många läckra finesserna hittar du Auto-Setup, avancerat grafiskt användargränssnitt med installationsguide, Dolby Atmos-stöd, DTS:X-stöd (via kommande gratis firmware-uppgradering), Audyssey MultEQ-XT-rumskorrektion samt fullt 3D-stöd och HDMI 2.0, inklusive HDCP 2.2-kopieringsskydd. Härutöver har både ljudkvalitet och grafiskt användargränssnitt fått ett lyft sedan föregående AVR-generation.

Med trådlös nätverksfunktion (wifi), Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay och hela 8 HDMI-ingångar (inkl. på fronten) får du inte slut på möjligheter i första taget. Du kan också se fram emot Denons smarta ECO Mode som minskar energiförbrukningen avsevärt – i vissa fall med så mycket som 50 %.

DALI ZENSOR 5 – kompakt och elegant golvhögtalare till budgetpris
ZENSOR 5 är en smal, kompakt och ekonomisk golvhögtalare som har ett vackert och dynamiskt ljud av äkta Hi-Fi-kvalitet. Med sin eleganta aluminiumfot och fräscha högglansfront kan den utan problem ingå som ett harmoniskt element i en modern heminredning. Här får du välgjord kvalitet som sätter en ny standard i budgetklassen.

Tekniken i de två nyutvecklade 5,25-tums low-loss-elementen kommer direkt från DALIs High End-serier och du får därför bland annat membran av äkta träfiber och ett avancerat ventilerat magnetsystem. Ultralättviktsdiskanten ser till att musiken får massor av luft och detaljer. Du får mer än svårt att hitta något bättre för de här pengarna!

DALI ZENSOR PICO – superkompakt hi-fi-högtalare till budgetpris
ZENSOR PICO är en superkompakt och elegant hi-fi-högtalare som passar perfekt att ställa på en hylla eller hänga på väggen via det integrerade nyckelhålsfästet. Här får du äkta kvalitetsljud utan stora högtalare, och de seriösa elementen ger en överraskande dynamisk och välupplöst ljudbild som presenterar både musik och filmljud fint i ett mindre rum.

ZENSOR PICO är avstämd för en placering nära väggen och kommer att ge dig ljudupplevelser som ligger i en helt annan liga än de plasthögtalare du får på köpet till varuhusens billiga mikrosystem.

DALI ZENSOR VOKAL – elegant och välljudande Hi-Fi-centerhögtalare till budgetpris
Centerhögtalaren i DALIs nya ZENSOR-serie följer de andra modellerna och har samma fina finish och ljudkvalitet. Med sina två starka 5,25-tumselement återger ZENSOR VOKAL filmdialog och effekter på ett dynamiskt och upplöst sätt, oavsett om du väljer ett litet eller tungt ZENSOR-system i frontkanalerna. Klangen är naturligtvis matchad så att du får en snyggt sammanhängande ljudbild i båda fallen.

DALI SUB E-12 F – stark subbas i snygg design
SUB E-12 F är en elegant 12-tums subbas och ett läckert komplement till DALIs egen ZENSOR-serie och andra högtalarsystem av hög kvalitet. Med 220-watts klass D-förstärkare och ett gediget element med lång slaglängd och membran av ren aluminium har du tillräckligt med kraft för det mesta, oavsett om det står musik eller film på programmet.

Även designen håller hög klass, med pianolackad front och läcker fot i aluminium. Och om du föredrar att ha SUB E-12 F utan tygfronten så ser du att det otroligt eleganta membranet har en lasergraverad DALI-logga. Fronten sitter fast med magneter längs kanten, så du kan enkelt ta bort den och njuta av den snygga framsidan utan att den störs av fula monteringshål.

Perfekt till både musik och film
Till skillnad från många andra subbasar på marknaden är SUB E-12 F konstruerad för att fungera lika bra med musik och film. För att lyckas med detta behövs det både precision och råstyrka – här handlar det inte bara om dovt muller utan om att integrera den allra lägsta oktaven i ljudbilden på ett naturligt sätt, så att du kan lyssna med både öronen och kroppen.

Recensioner

0,0

Baserat på 0 recensioner från kräsna medlemmar

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här