HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon AVR-X550BT + DALI ZENSOR PICO + VOKAL + SUB E9F Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon AVR-X550BT + DALI ZENSOR PICO + VOKAL + SUB E9F Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Här är en hemmabioanläggning som sprider små pärlor av välljud till vardagsrummets alla vrår. DALIs välrenommerade kvalitet hörs från alla högtalare. Denon-förstärkare med alla nödvändiga standarder. Högtalarna finns i svart, vitt eller valnöt.

Kvalitet kan också vara kompakt

 • Förstärkare med alla standarder som behövs
 • Kompakta men välbyggda högtalare
 • Högtalarna finns i svart, vitt eller valnöt
 • En 9-tums subbas säkerställer en solid botten

Om anläggningen helst inte ska ta mer plats än nödvändigt får du en försmak av DALIs välrenommerade kvalitet här – med mått som är så små som det över huvud taget är möjligt. Med ZENSOR PICO har de danska ingenjörerna från DALI lyckats stoppa imponerande mycket avancerad teknik i en högtalare som inte är högre än en uppslagen laptop.

På baksidan av ZENSOR PICO hittar du ett integrerat nyckelhålsfäste. Det här gör att du snabbt och smärtfritt kan pryda väggarna med kompakt välljud. Faktum är att högtalarna är avstämda för att placeras tätt in till väggen – något som självklart även kan uppnås med en hylla eller liknande.

Denon-förstärkaren, AVR-X540BT, har ett begränsat djup på endast 32 cm. Det gör det extra enkelt att få plats med AVR-X540BT i hyllan. Den har dessutom ett par ess i skjortärmen, till exempel inbyggd Bluetooth som gör det möjligt att strömma din musik, helt trådlöst, från din smartphone, surfplatta eller dator. Och när vi nu ändå är inne på smartphones och surfplattor – AVR-X540BT har en helt egen app för både iOS och Android som gör att du kan styra receivern med den där fjärrkontrollen du alltid har i fickan – din smartphone.

På äkta hemmabiomanér kan AVR-X540BT med sina 5 HDMI-portar dra ihop t.ex. din Blu-ray-spelare, PlayStation och videokamera i en enda box och sedan skicka bilden vidare till TV:n i en enda kabel och ljudet vidare till din surrounduppsättning.

Solid botten
De små måtten på ZENSOR PICO-högtalarna sätter självklart naturliga begränsningar för den djupaste basen. Det är här DALIs minsta, men också mest eleganta subbas, DALI E-9F, kommer in i bilden.

SUB E-9F är en kompakt, men ytterst kompetent subbas som kompletterar de små ZENSOR PICO-högtalarna på bästa möjliga vis. Det 9 tum stora baselementet hanterar allt från bazooka-orsakade explosioner till Clint Eastwoods stämband. Precis som resten av systemet tar SUB E-9F inte särskilt mycket plats – den är t.ex. bara 31 cm djup.

Hör den i verkligheten – boka en demo
Ganska ofta kan det vara en god idé att lyssna på ett system i verkligheten innan du investerar dina surt förvärvade slantar på det. Därför kan du längst ner på den här sidan boka en demonstration av just det här systemet. Då kommer systemet att stå klart för demonstration så snart du kliver in på Hi-Fi Klubben. Sen kan vi sätta igång med detsamma.

Observera att högtalarkablar och andra kablar inte medföljer till det här systemet.

Fördelar och begränsningar

Fördelar

 • Kompakta men välbyggda DALI-högtalare
 • Receiver med Bluetooth så att du kan strömma musik trådlöst
 • Högtalarna finns i svart, vitt eller valnöt
 • Receiver med Auto Setup
 • En 9-tums subbas säkerställer en solid botten
 • Receivern stödjer de senaste HDMI-standarderna

Begränsningar

 • DALI gör större högtalare som låter bättre
 • Större förstärkare är bättre på att hantera musik
 • Kan inte byggas ut till ett 7.1-system
 • Ingen ARC (Audio Return Channel)
 • Receivern stödjer inte alla video- och bildformat

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.