HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + DALI FAZON MIKRO + FAZON MIKRO VOKAL + SUB E-9 F Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + DALI FAZON MIKRO + FAZON MIKRO VOKAL + SUB E-9 F Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

HEOS AVR är för dig som älskar hemmabio och musik, men hatar komplicerade apparater och långa kablar över vardagsrummet. Här får du äkta 5.1-kanalig surround med kompakt design, snygg finish, enkel användning och trådlösa bakhögtalare.

HEOS AVR / HEOS 1 / DALI FAZON MIKRO / FAZON MIKRO VOKAL / SUB E-9 F – världens enklaste äkta surround-hemmabio för hela familjen

HEOS AVR är en ny och genial lösning för dig som älskar film och musik men hatar stora apparater, fula knappar och långa kablar över vardagsrummet. I en och samma kompakta och stilrena kabinett får du en full 5.1-kanalslösning med äkta surroundljud som placerar dig i händelsernas centrum, precis som på bio.

HEOS AVR kammade hem den eftertraktade EISA-utmärkelsen "Best Product 2017-2018 – Home Theatre Solution". Det här priset föräras bara produkter som är något utöver det vanliga!

Snyggt hifi-ljud med ultrakompakt design, äkta aluminium, trådlösa bakhögtalare och stark subbas
De ultrakompakta högtalarna från DALI är tillverkade i äkta aluminium med elegant högglanslack i svart eller vitt. De ser till att du får fint ljud i front- och centerkanalerna, och en ny och unik egenskap är att du nu kan få en högkvalitativ hemmabio utan att behöva dra långa kablar till bakhögtalarna – de smarta HEOS 1-högtalarna är nämligen trådlösa! På så sätt eliminerar du i ett svep en av de äldsta och största invändningarna mot att välja en hemmabiolösning i vardagsrummet.

Den starka SUB E-9 F är en kompakt och välspelande subbas i enkel och stilren DALI-design. Med sitt 9-tumselement och en inbyggd förstärkare på 220 watt ser den till att du får riktigt bra botten i ljudet oavsett om du ska se film eller lyssna på musik.

Din HEOS/DALI-anläggning blir helt naturligt en central punkt för hela familjens underhållning i vardagsrummet. Alla kan lista ut hur den ska användas och oavsett om ni ska se film, lyssna på musik eller spela spel så är möjligheterna nästintill oändliga! Kom in och upplev det på Hi-Fi Klubben!

Läs mer om HEOS AVR
Läs mer om HEOS 1 HS2
Läs mer om DALI FAZON MIKRO
Läs mer om DALI FAZON MIKRO VOKAL
Läs mer om DALI SUB E-9 F

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.