HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon Bar + Subwoofer + HEOS 1 Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Bar + Subwoofer + HEOS 1 Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

HEOS Bar, HEOS Subwoofer och HEOS 1 är ett trådlöst surroundsystem som är otroligt enkelt både att installera och använda. Du behöver inte dra en enda högtalarkabel och ordnar allt via HEOS-appen. Inkl. musikstreaming och styrning via app.

HEOS Bar/Subwoofer/HEOS 1 – ett otroligt enkelt sätt att få surroundljud helt utan högtalarkablar

  • Surroundljud helt utan högtalarkablar
  • Otroligt enkel att installera och använda med app som styr alla funktioner.
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
  • Streaming av all världens musik (internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik via HEOS i hela ditt hem

HEOS är surround-systemet för dig som vill ha biokänsla när du ser film men absolut inte vill ha en stor, komplicerad anläggning med långa kablar i vardagsrummet. När du lägger till en trådlös subbas och två trådlösa HEOS 1 som surround-bakhögtalare till HEOS Bar får du ett komplett surroundsystem som placerar dig mitt i handlingen när du ser film på TV:n.

Även om det fortfarande inte är en komplett, äkta surround-hemmabio så får du fortfarande ett filmljud som gör dagens fina bildkvalitet rättvisa – och det helt utan den besvärliga konfiguration och de långa högtalarkablar du får med en traditionell lösning.

En annan fördel är att du inte behöver köpa allting på en gång. Du kan utan problem börja med bara HEOS Bar och lägga till subbas och bakhögtalare längre fram. En enklare och mer flexibel lösning går nästan inte att uppbåda.

Otroligt enkel att installera och använda
Installationen går som en dans via HEOS-appen, och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs nämligen automatiskt tillsammans med TV:n.

Utöver ström behöver du bara dra en HDMI-kabel mellan TV:n och HEOS Bar – resten fungerar 100 procent trådlöst. Subbasen kan till och med placeras både stående och liggande, vilket gör att du även har möjlighet att dölja den under soffan.

HEOS Bar, HEOS Subwoofer och HEOS 1 är en del av det populära multiroom-systemet HEOS by Denon. På ett kick kan du bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare och musikstreamers i så många rum du vill. Har du väl provat finns det ingen återvändo!

Läs mer om HEOS Bar

Läs mer om HEOS Subwoofer

Läs mer om HEOS 1

Tester

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.