Gå till innehåll

NAD M17 + M27 + B&W 803 D3 + 805 D3 + DB1 + HTM1 D3 Hemmabioanläggning

En surroundanläggning som översköljer vardagsrummet med helt kompromisslöst välljud. NAD-förstärkare med geniala MDC-moduler och B&W-högtalare från absoluta världseliten hela vägen runt. DB1-subbasen skänker en avgrundsdjup botten. Bättre blir det inte.

{{bundle.lowestPrice}} /paket

Highlights B&W 800-serien – fantastisk design, ännu bättre ljud

 • Högtalare från världens kanske bästa högtalarserie
 • NAD:s största och bästa för- och effektförstärkare för hemmabio
 • Förförstärkare som kan byggas ut med NAD:s geniala MDC-moduler
 • DB1 är världens kanske bästa subbas.
 • En hemmabioanläggning blir inte mycket bättre än den här

Allting kring B&W 803 D3 ångar av High End Ta till exempel den påkostade diamantdiskanten som fortfarande utgör galjonsfiguren på världens bästa högtalarserie – B&W 800 Series Diamond D3.

Vi har dock inte bara att göra med världens bästa högtalarserie, utan även den mest avancerade högtalarserien som någonsin tillverkats. I kombination med de rätta förstärkarna, t.ex. M17 och M27 från NAD, tar de här extrema High End-högtalarna dina filmupplevelser till en helt oöverträffad liga. Filmljudet kan inte bli mycket bättre med dagens teknik.

Fronthögtalarna, B&W 803 D3, är optimala för filmentusiasten som vägrar att kompromissa med sitt surroundsystem, men samtidigt älskar en snygg design. Eftersom 803 D3 nu även finns i vit lack, har den gett sig in i kapplöpningen om att bli en ny design-ikon inom högtalare.

Bakhögtalarna, B&W 805 D3, är en av 800-seriens mer kompakta högtalare, men med ett ljud som är allt annat än kompakt. Förvänta dig en filmupplevelse med snyggt definierade landskap och en ljudbild som aldrig kommer att låta slö i de bakre kanalerna. 805 D3 finns även de i det snygga vita utförandet.

B&W 803 D3 och 805 D3 finns i antingen svart pianolack, vitt eller äkta rosenträ.

NAD Masters-serien – för- och effektförstärkare i mästerlig kvalitet
Både för- och effektförstärkaren är från den nya generationen av NAD:s Masters-serie. Här har de audiofila ingenjörerna lyckats skapa en serie High End-produkter som sätter nya standarder både när det gäller ljudkvalitet, flexibilitet och användarvänlighet. De har dragit nytta av alla de senaste teknologiska landvinningarna för att ge dig bästa möjliga filmupplevelse, och precis som i den första generationen är design och finish också i den absoluta världsklassen.

Förförstärkaren, NAD M17, är en digital hemmabioförförstärkare/-processor som ger dig suverän ljudkvalitet och en flexibilitet som ingen receiver kan mäta sig med. Den kan byggas ut med NAD:s geniala MDC-moduler, den är utrustad med 6 HDMI-ingångar och en uppsjö av både analoga och digitala ingångar.

M17 kan till exempel uppgraderas med inbyggd Bluesound-modul så att du kan njuta av trådlös musikstreaming (inkl. Spotify Connect eller TIDAL) och styrning via app på allra högsta nivå, samtidigt som modulen säkerställer att din streamingupplevelse kan hålla samma audiofila kvalitet som resten av den här hemmabioläggningen.

Effektförstärkaren, NAD M27, bjuder på 180 aggressiva hi-fi-watt som utan bekymmer kan driva även de bästa högtalarna från B&W:s 800-serie. Med andra ord får du här gott om kraft för att få med alla detaljer i filmen.

NAD M17 och M27 finns i silverfinish.

B&W HTM1 D3 – den ultimata centerhögtalaren för den ultimata hemmabion
HTM1 D3 har tagits fram för att hantera den viktiga centerkanalen i en High End-hemmabio baserad på B&W:s stora Diamond-golvmodeller. De två Aerofoil-baselementen på 8 tum ger den tyngd som behövs för att skapa en homogen och dynamisk ljudbild vid alla ljudstyrkor. Dynamik i film skapas utifrån fasta standarder, så det är av största vikt att högtalaren kan återge den här dynamiken utan förvrängning och med perfekt timing.

Innandömet utgörs i mångt och mycket av samma komponenter som återfinns i de större golvhögtalarna 802 D3, och ger därför samma klang och dynamik som resten av systemet. Här får du en perfekt partner till din exklusiva hemmabio.

B&W HTM1 D3 finns med finish i högglans svart pianolack, vit lack eller rosenträ.

B&W DB1 – får soffan att flytta sig
Det krävs inte mindre än 1 000 watt för att skapa kanske det bästa subbasljudet någonsin. Explosioner kommer att verka skrämmande verkliga när det här monstret får fria tyglar. De två massiva baselementen på 12 tum levererar explosiv djupbas.

Den visuella sidan av det hela håller även den högsta klass. De snygga utförandena i svart, vitt eller rosenträ ser till att du inte kommer att vilja gömma subbasen i ett hörn, utan låta den stå framme.

Observera att högtalarkablar och andra kablar inte medföljer till det här systemet.

Fördelar och begränsningar

Fördelar

 • High End-högtalare från B&W:s ikoniska 800-serie
 • Högtalare med en av 800-seriens juveler – diamantdiskant
 • Högtalare med exklusiv möbelfinish i vit högglans, svart pianolack eller rosenträ
 • För- och effektförstärkare från NAD:s Masters-serie
 • Förförstärkaren kan byggas ut med NAD:s geniala MDC-moduler
 • Förförstärkare med mängder av både analoga och digitala ingångar
 • Förförstärkare och effektförstärkare i exklusiv och solid aluminiumdesign
 • Effektförstärkare med hela 180 hi-fi-watt och NAD:s PowerDrive-teknik
 • För- och effektförstärkare med överraskande låg strömförbrukning
 • Centerhögtalare med nästintill obegränsad dynamik
 • Enormt kraftig subbas som med lätthet hänger med resten av systemet

Begränsningar

 • Fronthögtalarna kräver en del plats
 • Förförstärkaren sakar USB-port
 • Förförstärkaren stödjer "bara" 7 förstärkarkanaler
 • Förförstärkaren stödjer inte Dolby Atmos/Auro 3D/Audyssey DSX från början

Beskrivning

Du kan läsa mycket mer om de olika produkterna i anläggningen här:

Förförstärkaren, NAD M17

Effektförstärkaren, NAD M27

Fronthögtalarna, B&W 802 D3

Bakhögtalarna, B&W 805 D3

Centerhögtalaren, B&W HTM1 D3

Subbasen, B&W DB1

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här