HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Euroscreen Frame Vision React 3.0 Duk

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Euroscreen Frame Vision React 3.0 Duk

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Frame Vision är Euroscreens största permanentspända projektionsskärm och finns i bredder på upp till 420 cm. Ytan sträcker sig över en svart, 10 cm bred aluminiumram, vilket ger den projicerade bilden en snygg, kraftfull inramning.

ReAct har en överlägsen yta som ger en utmärkt upplevelse även vid ljusa förhållanden

  • Ger ett härligt intryck
  • Döljer alla spår av fogar i ramen
  • Minskar reflektion av omgivande ljus

Vel-Tex-tillbehöret rekommenderas starkt för dig som vill ha en ännu större tittarupplevelse. Ramen spänner varje del av betraktningsytan lika mycket, och den flexibla ytan kan justeras i tre olika kanaler för att duken ska bli så plan som möjligt. Ramprofilerna monteras enkelt och lättmonterade väggfästen ingår för att duken ska kunna monteras på väggen utan problem.

Vel-Tex-tillbehöret är ett helt svart, sammetsliknande tygöverdrag som täcker hela ramen. Vel-Tex ger inte bara skärmen ett mer lyxigt intryck, utan döljer även alla spår av fogar i ramen. Överdraget är också mer förlåtande om den projicerade bilden är något felaktigt justerad. Om bilden går utanför de inre ramarna absorberas de visuellt av Vel-Tex. Samtidigt bidrar det till att minska reflektioner från ljuskällor i rummet.

React 3.0
Euroscreen presenterar nu 3.0-versionen av ReAct. ReAct har en överlägsen yta som ger en utmärkt upplevelse även vid ljusa förhållanden. Strukturen och finishen i det silvergrå materialet ökar färgkontrast och svärta i den projicerade bilden (färgtemperatur 6 508 K). ReAct 3.0 säkerställer en helt plan betraktningsyta. Projiceringsavståndet bör vara minst 1,8 gånger visningsytans bredd. Full-HD- och 4K-kompatibel. Gain-värdet är 1,0.

Specifikationer

Gain: 1,0
Format: 16:9
Färg: grå

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.