Hopp til innhold
Hos HiFi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona

Bra kvalitet är inte frosseri – det är sunt förnuft

En stereoanläggning eller en hemmabio är en investering som både du och familjen ska ha glädje av under många år. Precis som du inte köper en ny bil på första bästa stormarknad finns det heller ingen anledning att spela rysk roulett när du handlar ljud och bild.

Hos HiFi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Kasta bara ett snabbt öga på den dagliga högen reklamblad du fått. Du ska faktiskt ha en ovanlig tur – eller vara ovanligt duktig – om du ska lyckas välja rätt i denna saliga röra av tomt skryt och säljknep. Pangprisfebern följs ofta av huvudvärk som bara kan botas med den produkt du egentligen var ute efter.

Rätt stereo och hemmabio till rätt pris

Med fler än 95 fysiska butiker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Nederländerna, plus 5 nationella webbutiker är HiFi Klubben Europas i särklass största specialkedja inom högkvalitativ HiFi. Tack vare vårt väldigt breda urval av testvinnande stereo- och hemmabiolösningar kan du alltid hitta rätt lösning till rätt pris hos oss. Det enda du inte hittar hos oss är dåliga lågprisprodukter. De är bara ett rent slöseri med pengar, och den delen av marknaden har vi valt att överlåta åt dem som vill kännas vid den.

Som specialister vet vi att smak och behov är något väldigt personligt, och därför nöjer vi oss inte med att bara skyffla varor över disken. Vårt produktsortiment har handplockats för att täcka in hela spektret från rock till klassiskt, från stora golvhögtalare till eleganta designlösningar, från budgetklass till kompromisslösa High End-anläggningar. Och HiFi Klubbens entusiastiska personal sätter också en stor ära i att hitta rätt lösning för dig – inte nödvändigtvis den dyraste.

Här hittar du våra butiker och öppettider

Testvinnande kvalitet

HiFi Klubbens produkter blir naturligtvis också testade och jämförda med konkurrenterna ute i världen, och i väldigt många fall slutar det med en plats på prispallen, även när det blir en direkt tävling mot betydligt dyrare produkter.

Om du inte utan vidare tror oss på vårt ord får du mer än gärna botanisera i fackpressen eller bland de testhänvisningar som du hittar vid många av våra produkter. Då kan du läsa hur vi klarar oss när vi inte själva bestämmer vad det ska stå i texten. Mycket nöje!

Lyssna innan du handlar – även utanför ordinarie öppettider

I HiFi Klubbens lyssningsrum kan du se, höra och jämföra produkterna i lugn och ro innan du bestämmer dig – utan någon störande kundradio som efterlyser föräldrar och bilägare. Och ingen står bredvid och provkör dammsugare medan du försöker höra skillnad på två par högtalare. Vi demonstrerar den ena anläggningen efter den andra ända tills du hittar det du vill ha. Fattas bara annat – du ska trots allt leva med din anläggning varenda dag under många år framöver.

Om du vill slippa att stå i kö får du gärna boka en personlig demonstration – även utanför ordinarie öppettider. Då ser vi till att just din anläggning står redo i butiken, och vår personal får ännu bättre möjligheter att ge dig optimal vägledning.

Bra anledningar att bli medlem i kundklubben

Att vara medlem i HiFi Klubbens kundklubb är helt gratis, och det enda du förpliktigar dig att göra är att ta emot vårt nyhetsbrev. Utöver detta får du bara en mängd förmåner – från oss direkt till dig!

Läs mer och bli medlem i HiFi Klubbens kundklubb