Hopp til innhold

66 produkter
66 produkter

  HÖRLURAR

  Hörlurar och headset finns i alla storlekar och prisklasser. Du kan få dem både trådlösa och med kabel samt t.ex. brusreducerande, så att du kan njuta av din musik i lugn och ro. Vi har modeller för hi-fi, gaming, träning och allt däremellan. Och kom ihåg: På Hi-Fi Klubben kan du alltid prova alla hörlurar innan du handlar.

  Sätt bra ljud på vardagen

  Ett par bra hörlurar är guld värt, oavsett om du ska blåsas igenom på en löprunda eller njuta av en bra ljudbok hemma i soffan. Vi har ett stort urval av olika typer av hörlurar, så du kan välja en modell som passar dina behov.

  I vårt sortiment hittar du bl.a. stora hörlurar som kan skapa en rå look om du väljer ett par helt svarta eller några mer framträdande i en cool färg. Du hittar också mer diskreta, små hörlurar som man nästan inte ser om du inte väljer en iögonfallande färg. Letar du efter en enkel lösning för att kunna ta med dig musiken när du är på språng, är de små bra, eftersom de ger ett fint ljud och dessutom får plats i fickan. Ställer du lite högre krav på ljudkvaliteten, kan du titta på en av de större modellerna, som kan föra din ljudupplevelse till den absolut bästa hi-fi-klassen.

  Du ska givetvis välja efter vad du tycker är snyggt, men du kan också välja utifrån specialfunktioner eller extra tillbehör och möjligheten att anpassa hörlurarna till just dig. Priset spelar oftast också en roll för de flesta, men marknaden idag är som tur är så bred, att du har gott om valmöjligheter oavsett vilken typ och prisklass du letar i.

  Ska du använda hörlurarna i tåget eller på andra platser där du kan vara omgiven av mycket oväsen, är ett par brusreducerande hörlurar med det smarta noise cancelling ett självklart val. De kan naturligvis också användas i andra sammanhang om du vill kunna stänga ute omvärlden och bara fördjupa dig i din musik.

  Vissa hörlurar kan du anpassa exakt till dig med medföljande öronkuddar eller öronpluggar, och byta till den form och storlek som passar dina öron bäst.

  In-ear, on-ear och over-ear-hörlurar

  Helt övergripande kan hörlurar delas in i tre typer: dem som sitter inne i örat, dem som sitter på örat och dem som sitter över örat.

  In-ear hörlurar har små earbuds – eller öronpluggar – som sätts in i örat. Det är oftast dem som följer med när du t.ex. köper ny mobil eller surfplatta.

  Mindre in ear-hörlurar är praktiska om du vill kunna lägga dem i fickan eller i en liten väska, så har du dem alltid nära till hands om du känner för en dos bra musik eller radio.

  Både on-ear och over-ear-hörlurar är praktiska och har s.k. öronkoppar samt ett huvudband. Skillnaden mellan de två typerna hittar man i just öronkopparna.   

  På on-ear hörlurar sitter öronkopparna på öronen, medan öronkopparna på over-ear hörlurar omsluter dina öron så de är helt inne i öronkoppen. 

  Bägge typer finns med den smarta brusreduceringsfunktionen (ANC), så att du kan stänga ute omvärlden. Det är upp till dig vad du föredrar.

  Visste du…?

  För att klassas som ett headset krävs det att det finns en mikrofon på eller i, alltså den typ som framför allt används till datorspel eller i call center. De fungerar också bra i bilen, så att du både kan höra och prata och samtidigt ha bägge händer fria.

  Nedan kan du läsa mer om några av de olika typer av hörlurar och headsets. Du kan naturligvis enkelt använda de olika typerna i andra sammanhang än vi beskriver, det här är bara allmänna riktlinjer som du kan använda om du vill.

  Hörlurar för sport

  Om du tillhör en av dem som tycker att musik och träning hänger oskiljaktligen ihop, finns det som tur är massor av coola hörlurar för löpning och sport i allmänhet. 

  Du kanske har försökt att springa med ett par hörlurar som var besvärande, ramlade ner eller ut ur öronen eller något annat irriterande, som kan få även den mest motiverade att tappa gnistan.

  I dag finns det som tur är hörlurar som är utvecklade för en aktiv livsstil, och som blir sittande där de ska. De flesta hörlurar som vi säljer för sport och träning, är av typen in-ear, eftersom många av dessa modeller tål både svett och smuts, vilket är nödvändigt för att kunna träna fullt ut. Ett par bra öronpluggar märker du nästan inte, och du kan koncentrera dig på att njuta av din musik.

  Sluta lägga onödig energi på dina hörlurar när du ska sätta nytt personligt rekord – på med hörlurarna, starta musiken och ge den full fräs!

  Gaming headsets

  Om du är typen som startar datorn så snart du får chansen, bör du definitivt unna dig ett gaming headset.  

  De är utvecklade för att ge dig den ultimata spelupplevelsen, så att du kan höra allt från höga explosioner till smygande steg från fiender som närmar sig från en död vinkel. Svettabsorberande öronkoppar håller öronen svala och torra, så att du inte störs av att det börjar klia, och kan hålla dig helt fokuserad hela natten om det skulle behövas.

  Gaming headsets har också en mikrofon, så att du kan prata med dina spelkamrater under tiden du spelar.

  Trådlösa hörlurar

  Trådlösa hörlurar ger dig full rörelsefrihet och är därför bra till träning, trädgårdsskötsel, matlagning med mera.

  Du ansluter enkelt hörlurarna via en trådlös Bluetooth-anslutning och du kan använda dem till exempelvis din iPhone, din dator eller din TV. 

  Trådlösa hörlurar ger dig massor av möjligheter till att ta med dig ljudet överallt. Ska du vara borta längre, ska du komma ihåg att ladda dina hörlurar innan så att du inte tappar takten halvvägs in i din aktivitet.

  Med en del hörlurar kan du välja om du vill ansluta dem trådlöst eller med kabel, så att du fortfarande har möjlighet att njuta av musik även om oturen skulle vara framme och du inte har mer ström innan du är färdig med att lyssna.

  Vill du ta steget vidare med trådlösa hörlurar, kan du titta på våra True Wireless-modeller. Det är helt trådlösa hörlurar med två separata öronpluggar så att du slipper kablar. De passar perfekt till allt ifrån träning och sport, till resor och trädgårdsarbete. De förblir sittande och du behöver inte riskera att trassla in dig i kablar.

  Kom in och hitta de bästa hörlurarna för dina behov

  Du är alltid välkommen in i din lokala HiFi Klubben-butik, där du kan prova våra olika hörlurar innan du bestämmer dig. 

  Vi är redo att ge dig råd så att vi tillsammans kan hitta den typ av hörlurar som bäst uppfyller dina behov - och som naturligvis passar till din personliga stil.

  Se vårt urval av