Hopp til innhold

HiFi Klubben Projekt
Installation

“Vi tar hand om allt det jobbiga. – Vill du helst slippa krångel med att dra kablar, konfigurera nätverk, koppla in och få igång din anläggning? Då kan vi naturligtvis hjälpa till med det. HiFi Klubbens egna montörer eller samarbetspartner kommer gärna hem till dig och tar hand om din installation

HiFi Klubben nöjer sig inte med att bara sälja varor över disk. Vi kan också hjälpa dig med allt det praktiska som rör din anläggning. Det gäller allt från leverans och uppackning till installation, inställning och fintrimning av ljudet i hela hemmabion. Vi har erfarna montörer som både är händiga och har stor erfarenhet av bild- och ljudoptimering. Berätta vad du behöver, så ska vi se till att allt fungerar helt perfekt i ditt hem eller företag.

Fråga oss innan du börjar

Om du tänker bygga nytt eller bygga om så kan du spara pengar och slippa massor av besvär om du tänker på bild och ljud redan när projektet befinner sig på planeringsstadiet. Då blir det nämligen mycket enklare att förbereda för exempelvis inbyggnadshögtalare och kabeldragning. Ta med dig ritningarna och titta in till närmaste HiFi Klubben-butik, så hjälper vi dig helt förbehållslöst med att hitta optimala lösningar och undvika kostsamma misstag som beror på att ingen tänkt på detaljerna. 

Lite mindre TV installationer

  • Packa upp och installera er tv (på bänk), ställa in tv kanaler och koppla in kablar.
  • Montera upp en redan installerad TV på vägg.
  • Installera och väggmontera er TV vid samma tillfälle.

Är du intresserad av en av ovanstående installationer fixar vi detta till dig omgående.

Kontakta Installatör av lite mindre installationer

Lite större installationer

För mer avancerade installationer och konsultationer har vi möjlighet att hjälpa er med allt från projektering, installation, typritningar osv. Oavsett om det är en optimering och kalibrering av ett hemmabiosystem eller planering och uppbyggnad av ett helt komplett Smart hem i världsklass, finns vi nära till hands med snabb hjälp.

Är du intresserad av hjälp med en större installation, ta kontakt med HiFi Klubben.

Boka här

En renovering är ett ypperligt tillfälle att dölja högtalare, kablar och elektronik. Med lite planering får du en anläggning som är perfekt skräddarsydd för dina behov.

Om du tänker skaffa en skräddarsydd anläggning vid renoveringen så finns det otroligt många möjligheter. Oavsett om du vill bygga en falsk vägg eller en halvvägg, sänka taket eller bara fixa till ytskiktet, så finns det flera saker HiFi Klubben kan göra för att du ska få en ljud- och bildlösning som du är nöjd med.

Boka ett gratis möte