Hopp til innhold

Installation

Vi tar hand om allt det jobbiga. - Vill du helst slippa allt trassel med borrmaskiner, kablar, nätverk och tekniska inställningar? Då kan du naturligtvis få hjälp med det. Hi-Fi Klubbens montör kommer gärna hem till dig och tar hand om allt jobbigt.

HiFi Klubben nöjer sig inte med att bara sälja varor över disk. Vi kan också hjälpa dig med allt det praktiska som rör din anläggning. Det gäller allt från leverans och uppackning till installation, inställning och fintrimning av ljudet i hela hemmabion. Vi har egna erfarna montörer som både är händiga och har stor erfarenhet av bild- och ljudoptimering. Berätta vad du behöver, så ska vi se till att allt fungerar helt perfekt hemma i ditt vardagsrum!

Fråga oss innan du börjar

Om du tänker bygga nytt eller bygga om så kan du spara pengar och slippa massor av besvär om du tänker på bild och ljud redan när projektet befinner sig på planeringsstadiet. Då blir det nämligen mycket enklare att förbereda för exempelvis inbyggnadshögtalare och kabeldragning. Ta med dig ritningarna och titta in till närmaste Hi-Fi Klubben-butik, så hjälper vi dig helt förbehållslöst med att hitta optimala lösningar och undvika kostsamma misstag som beror på att ingen tänkt på detaljerna. Vi kan också skicka en montör eller någon av våra entusiastiska medarbetare hem till dig om du håller på att förbereda ett större projekt eller vill ha hjälp att hitta helt rätt stereo eller hemmabio.

Lite mindre TV installationer

  • Packa upp och installera er tv (på bänk), ställa in tv kanaler och koppla in kablar.
  • Montera upp en redan installerad TV på vägg.
  • Installera och väggmontera er TV vid samma tillfälle.

Är du intresserad av en av ovanstående installationer fixar vi detta till dig omgående.

Kontakta Installatör av lite mindre installationer

Lite större installationer

För mer avancerade installationer och konsultationer har vi möjlighet att hjälpa er med allt från projektering, installation, typritningar osv. Oavsett om det är en optimering och kalibrering av ett hemmabiosystem eller planering och uppbyggnad av ett helt komplett Smart hem i världsklass, finns vi nära till hands med snabb hjälp.

Denna typ av installation genomförs av våra egna utbildade tekniker och vid ännu större projekt med hjälp av våra mest kunniga och licensierade experter på vår Solutions avdelning. Är du intresserad av hjälp med en större installation, ta kontakt med din närmaste butik.

Ta kontakt med din närmeste butik för ett större installationsjobb