Hopp til innhold

Personuppgiftspolicy och upphovsrätt

Vi på Hi-Fi Klubben är glada över att du är intresserad av våra produkter och att du besökt vår hemsida www.hifiklubben.se

Personuppgiftspolicy

Enligt vår personuppgiftspolicy har du rätt att få information om behandlingen av personuppgifter. Inom Hi-Fi Klubben vill vi ge dig så mycket kontroll över dina egna uppgifter som möjligt, så du kan därför gå in och ändra din medlemsprofil.

Hi-Fi Klubben A/S, Lyshøjen 10A, DK-8520 Lystrup, CVR. DK 89837316, är ansvarig för de uppgifter som du lämnar till oss när du till exempel registrerar dig som medlem eller när du handlar något av oss.

Vad används dina uppgifter till?

När du ger Hi-Fi Klubben information om dig själv använder vi den till att förbättra vår hemsida, samt till att förbättra vår dialog och service till dig, till exempel via mejl om ämnen och produkter som kan vara särskilt intressanta för dig.

Data kan i vissa fall delas med våra samarbetspartner i en strävan efter att skapa en kommunikation som är så bra och relevant som möjligt. Samarbetspartner innebär i detta sammanhang mediebyråer och analysföretag. Alla sådana samarbetspartner står i direkt kontakt med Hi-Fi Klubben och har skrivit på avtal om datahantering som förpliktigar till en säker och 100 % sekretessbelagd hantering av dina data. Din information kommer därför aldrig att föras vidare till någon tredje part som skulle kunna kontakta dig direkt (med reklam-spam och liknande). 

Hur behandlas dina uppgifter?

Dina uppgifter behandlas i förtroende och med diskretion. Dina personliga uppgifter kommer uteslutande att användas för att skicka dig information som kan hänföras direkt till Hi-Fi Klubben.

  • Vid begäran lämnar vi ut registerutdrag så den registrerade kan kontrollera vilken information som finns registrerad om honom eller henne
  • Vi rättar på begäran av den registrerade de uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande
  • Vid begäran raderar vi uppgifterna

Sekretesspolicy på våra webbsidor

Information om besök på våra webbsidor loggas anonymt. Denna loggning innehåller ingen information som kan identifiera dig som person, utan används för att föra statistik som hjälper oss att göra vår webbplats funktionell och användarvänlig. 

Cookies används på de flesta webbplatser, och är små textfiler som lagras på din dator av webbläsaren (Internet Explorer, Firefox eller någon annan). Web beacons, eller elektroniska bilder, innebär i detta fall osynliga grafikelement som läses från Yahoos webbplats och används för att mäta trafiken på webbplatsen.

Upphovsrätt

Innehållet på denna webbsida är upphovsrättskyddat och tillhör Hi-Fi Klubben.

Information på denna webbsida, inklusive text, bilder och ljud, får inte – om det inte uttryckligen medges – kopieras, reproduceras, ändras eller sparas på något sätt. Att ändra innehållet på dessa webbsidor är olagligt. Överträdelser beivras.

Informationen på dessa webbsidor kan innehålla tekniska fel eller typografiska felaktigheter. Informationen på webbsidan kan komma att ändras utan föregående varsel.