HiFi Klubben

Gå till innehåll
Fyndmarknad Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels PPC 1540 Takfäste

{{product.price}} /st.
Vogels PPC 1540 Takfäste

Bilder

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PPC 1540 är ett universaltakfäste med justerbar höjd som passar till projektorer upp till 15 kilo. En mycket flexibel monteringslösning med stark konstruktion som ser till att projektorn alltid sitter stadigt.

Din projektor ska hänga på rätt höjd
För att få ut maximalt ur din projektor ska den hänga absolut vågrätt så att du slipper använda den kvalitetsförstörande digitala ”keystone”-korrektionen för att få räta vinklar i bilden. Om du vill ha så stora valmöjligheter som möjligt är det en bra idé att ta med rummet i beräkningen redan när du väljer projektormodell. 

Ett kort standardfäste räcker utmärkt i många fall, men det kan behövas en längre arm i stora rum eller andra ”svåra” rum, till exempel med sänkt innertak. En projektor med mekanisk förskjutning av objektivet – Lens Shift – är ett bra alternativ om du av platsmässiga eller estetiska skäl inte vill ha projektorn hängande på en lång stång i taket. Fråga oss i butiken – vi hittar rätt lösning för dig.

Tänk på vikten när du monterar din projektor
När du hänger upp din projektor i taket ska hela vikten bäras av fästet och dess skruvar. Du måste alltså vara helt säker på att fästet är korrekt dimensionerat till projektorn – alltid hellre för kraftigt än för svagt. På samma gång är det extremt viktigt att själva taket är starkt nog. Det kan vara komplicerat om du till exempel har ett sänkt innertak av tunn panel eller gipsplattor. 

Fråga oss i butiken om du är det minsta osäker – det är ju inte så roligt om din nya projektor trillar ned i parketten. Nästan allt går att lösa med rätt know-how.

Specifikationer

  • Takfäste för projektorer
  • Projektorn kan vridas 360 grader och vinklas 15 grader
  • Justerbar höjd med teleskopstång 
  • Monteringshål Ø: 3,0–41,0 cm
  • Minsta avstånd till tak: 40,0 cm
  • Största avstånd till tak: 55,0 cm
  • Maxbelastning: 15 kg
  • Färg: Silver

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här