HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels PPC 1540 Takfäste

{{product.price}} /st.
Vogels PPC 1540 Takfäste

Bilder

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PPC 1540 är ett universaltakfäste med justerbar höjd som passar till projektorer upp till 15 kilo. En mycket flexibel monteringslösning med stark konstruktion som ser till att projektorn alltid sitter stadigt.

Vogel’s PPC 1540 – justerbart takfäste för projektorer upp till 15 kilo

PPC 1540 är ett universaltakfäste med justerbar höjd som passar till projektorer upp till 15 kilo. Med hjälp av teleskopstången kan du anpassa avståndet till taket mellan 40 och 55 cm, så du har alla möjligheter att få en helt optimal vågrät upphängning. Den dolda kabelföringen gör också att monteringen blir så elegant som möjligt.

De justerbara metallarmarna kan anpassas till i princip alla projektorer som har skruvfästen, och den gedigna konstruktionen garanterar att din projektor sitter kvar i rätt position. Du kan finjustera projektorns placering efter upphängningen, och när allt är på plats kan du låsa fast hela mekaniken i rätt position med en unik patenterad friktionsring.

Specifikationer

  • Takfäste för projektorer
  • Projektorn kan vridas 360 grader och vinklas 15 grader
  • Justerbar höjd med teleskopstång 
  • Monteringshål Ø: 3,0–41,0 cm
  • Minsta avstånd till tak: 40,0 cm
  • Största avstånd till tak: 55,0 cm
  • Maxbelastning: 15 kg
  • Färg: Silver

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här