HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bluesound

Multiroom på härligast möjliga vis

Bluesound är marknadens överlägset mest välspelande trådlösa multiroom-system och erbjuder en högkvalitativ ljudlösning för alla rum, oavsett om du behöver en kompakt trådlös högtalare, bra TV-ljud, en diskret inbyggnadslösning eller en hifi-anläggning med audiofila kvaliteter. Ingen konkurrent kommer i närheten av Bluesound när det gäller att erbjuda produkter med kombinationsmöjligheter och flexibilitet. Ett och samma system täcker alla behov, från smidig mobil musik till kompromisslös High End.

 

  • Snygg finish, suverän ljudkvalitet och stor flexibilitet, även för High End
  • Eleganta och användarvänliga lösningar för TV-ljud
  • Kan fås inbyggt i ett flertal förstärkare och receivrar från NAD
  • Högupplöst ljud i 24 bit och tvåvägs Bluetooth för trådlösa hörlurar
  • Möjlighet till surround med trådlösa bakhögtalare

Bluesound – utvecklat av legendariska NAD

Bluesound har utvecklats av den legendariska hifi-tillverkaren NAD, vilket gör att du också kan få Bluesound inbyggt i flera av deras härliga stereoförstärkare och hemmabioreceivrar. Med en sådan här lösning får du allt det bästa när det gäller trådlös musik utan att du behöver kompromissa med ljudkvaliteten eller ha extra apparater i hyllan. Bluesound är kort sagt multiroom-musiksystemet där du får högre kvalitet in i minsta detalj!

 

 

De mest populära Bluesound-produkterna

 

Bluesound för mindre rum

Med en trådlös högtalare får du musik på ett smidigt sätt utan att behöva en separat anläggning. Små högtalare (som eventuellt kan drivas med batteri) för små rum, större högtalare för större rum.

 

Bluesound till din hifi-anläggning

Bluesound finns även inbyggt i flera förstärkare och receivrar från bl.a. NAD, inkl. Masters-serien i High End-segmentet. Musikstreaming i världsklass!

 

Bluesound till TV:n

Upplev hur bra din TV kan låta med Bluesound-systemets suveräna soundbar. Eller koppla in en Bluesound-anläggning och få ljud och användningsmöjligheter i bästa klass.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här