Hopp til innhold

Multiroom på härligast möjliga vis

Bluesound är marknadens överlägset mest välspelande trådlösa multiroom-system och erbjuder en högkvalitativ ljudlösning för alla rum, oavsett om du behöver en kompakt trådlös högtalare, bra TV-ljud, en diskret inbyggnadslösning eller en hifi-anläggning med audiofila kvaliteter.

40 produkter

Ingen konkurrent kommer i närheten av Bluesound när det gäller att erbjuda produkter med kombinationsmöjligheter och flexibilitet. Ett och samma system täcker alla behov, från smidig mobil musik till kompromisslös High End

De nya 2i-versionerna har uppgraderats till ännu bättre ljudkvalitet, samtidigt som en rad nya smarta finesser tillkommit, däribland Apple AirPlay 2 och tvåvägs Bluetooth så att du kan spela musik trådlöst från Bluesound till dina trådlösa hörlurar där hemma.

  • Snygg finish, suverän ljudkvalitet och stor flexibilitet, även för High End
  • Eleganta och användarvänliga lösningar för TV-ljud
  • Kan fås inbyggt i ett flertal förstärkare och receivrar från NAD
  • Högupplöst ljud i 24 bit och tvåvägs Bluetooth för trådlösa hörlurar
  • Apple AirPlay 2

Bluesound – utvecklat av legendariska NAD

Bluesound har utvecklats av den legendariska hifi-tillverkaren NAD, vilket gör att du också kan få Bluesound inbyggt i flera av deras härliga stereoförstärkare och hemmabioreceivrar. Med en sådan här lösning får du allt det bästa när det gäller trådlös musik utan att du behöver kompromissa med ljudkvaliteten eller ha extra apparater i hyllan. Bluesound är kort sagt multiroom-musiksystemet där du får högre kvalitet in i minsta detalj!