Gå till innehåll

Linköping

Öppettider

lördag20. jan11:00 - 15:00
söndag21. janStängt
måndag22. jan11:00 - 18:00
tisdag23. jan11:00 - 18:00
onsdag24. jan11:00 - 18:00
torsdag25. jan11:00 - 18:00
fredag26. jan11:00 - 18:00

Kontakta oss

Tel: 013-270790
E-post: linkoping@hifiklubben.se

Hitta till oss

Storgatan 32 A
582 23 Linköping

Karta

Välkommen till vår butik mitt i centrala Linköping, där du kan få uppleva din favoritmusik och film på ett helt nytt sätt!

Vi har garanterat något som intresserar alla. Förutom stereo har vi i vårt demorum möjlighet att demonstera projektorer med tillhörande ljudsystem, uppkopplade och klara för dig som vill uppleva en äkta hemmbio! Vi har givetvis även flertalet stereo/hemmabionläggningar uppmonterade för demonstration på olika ställen i butiken. Vi har även fokuserat på att visa olika system för att lyssna på streamad musik.

Vi önskar dig hjärtligt välkommen in i vår butik och oavsett ifall du tar med dina favoritskivor eller lyssnar via t.ex. Spotify så kan jag lova att våra entusiastiska medarbetare kommer att kunna leverera en upplevelse, låt oss visa dig hur dina favoritlåtar ska låta!

Om du vill sitta ner och lyssna i lugn och ro under en privat demonstration av våra produkter så är du välkommen att kontakta oss. Vi bestämmer en tid tillsammans där du utan stress kan sitta ner och få vägledning till det slutresultat du är ute efter av tillsammans med någan av våra butiksmedarbetare.

Vi kan hjälpa till med hemleverans och installation av din nya anläggning till bra priser i och runt Linköping. För de som handlar större komponenter finns även en handkärra för utlån så att produkterna kommer ut till bilen på ett smidigt sätt.

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här